Начало КЛЮКАРНИК Ники Илиев с незаконен син. Зле пазена тайна излезе наяве след толкова...

Ники Илиев с незаконен син. Зле пазена тайна излезе наяве след толкова години. Ето коя е и майката (снимка)

46

Голямата и зле пазена тайна на актьора и режисьор Ники Илиев – незаконният му син Анджело, напира да се срещне с татко си.

15-годишният пубертет живее с майка си в Италия, но в последните месеци е решил на всяка цена да установи контакт с биологичния си родител

Майката на хлапето – участничката в първия сезон на „ Биг Брадър ” Анелия, с огромни усилия възпирала наследника на екранния красавец да търси баща си.

Анджело даже издирил координатите на продуцентската компания на блондина – „Ники Илиев филмс” и възнамерявал да пише пространно писмо. Мама Ани излязла пред хлапето с класическите сърцераздирателни мантри, че човекът, който ги е изоставил и не е пожелал да бъде част от живота им, не заслужава да бъде търсен, писа „Таблоид“.

Запознати с драматичната фамилна история обаче твърдят, че мотивацията на дамата била съвсем различна. Още преди повече от десетилетие Анелия се разбрала с майката на Ники – маститата дерматоложка проф. Мирослава Кадурина, да не се меси по никакъв начин в живота на актьора. В замяна на това получила солидна финансова компенсация от лекарката, която в момента е подсъдима по дело за източване на Военномодецинска академия на стойност 6,5 млн. лева.

Звездата от „Забранена любов“ и Анелия се запознали в началото на века във фитнес зала и въпреки, че той е с 6 години по-млад от нея, помежду им пламнала искра. Двамата даже планирали сватба, но дни преди да разменят брачните халки младежът се отказал от брака под натиска на мама Мирослава.

 

След краха на връзката си с Илиев Анелия се върна в Италия, където отглежда и до днес 19-годишната си дъщеря Алесия и сина си от Ники Илиев — 15-годишния Анджело.

 

Източник: За жената