Начало КЛЮКАРНИК Пияната актриса от „Черешката на тортата“ със свиреп удар по Кулагин! Вижте...

Пияната актриса от „Черешката на тортата“ със свиреп удар по Кулагин! Вижте унизителна нейна СНИМКА от предаването!

49

Голяма хакерка се оказа Актрисата от „Черешката на тортата“ – Борислава Стратиева. Насметена и посрамена от Валентин Кулагин, актрисата впрегна волски сили и накара всичките си приятели да докладват пияната й снимка, която гримьорът пусна след „Черешката на Тортата“.

По този начин тя блокира профилът на Кулагин за 7 дни, докато трае предаването, като се застрахова, че той повече няма да застрашава имиджа й на примерна и възпитана дама, в който тя много държи да убеди зрителите.

Зад кадър Борислава обаче била доста палава и разказвала, че обожава секса с непозати мъже. Тя толкова се нафиркала накрая на първия епизод на предаването, че заспала в несвяст в заведението, където се провели снимките. От персонала едвам я събудили, за да затворят заведението, разказват очевидци.

А ето какво написа Кулагин във фейсбук профила си: „Приятели, профилът ми е блокиран за 7 дни и не мога да публикувам, нито да отговарям на съобщенията ви, но чета всичките коментари. Актрисата Борислава, с която бяхме в „Черешката“ е агитирала всичките си приятели да докладват пияната й снимка. Явно се срамува от себе си за това, че се напи като куче и заспа по време на вечерята на Алфредо Торес, на сепарето в заведението. Сега се опитва да замете истината под килима и затъва все повече. На лъжата краката са къси, също като твоите, Борислава! Няма да стигнеш далеч.“