Начало ЗДРАВЕ Само 3 плода ви трябват и за 1 вечер ще сте като...

Само 3 плода ви трябват и за 1 вечер ще сте като „нови“. Презаредете тялото си и усетете прилива на енергия

29

Тайната за витаминозната бомба, съставена единствено от три плода, идва от древността. Тя се предава от поколение на поколение и служи за възраждане на силите само за една нощ.

Днес от нея масово се възползват спортисти и хора с натоварваща физическа работа.

Тайната за бързото възстановяване на силите се крие в трите плода. Те интензивно облекчават напрежението и болките в гърба след интензивно натоварване.

Мистичните съставки са сушени кайсии, смокини и сини сливи. Курсът на прием е необходимо да трае минимум месец и половина, за да даде оптимални резултати.

Тайната на витаминозната бомба се крие в състава на сушените плодове. Всички те съдържат активни вещества, които помагат възстановяването на меките тъкани на междупрешлените дискове.

Редовният им прием подобрява устойчивостта и гъвкавостта на гръбначния стълб. Всички това се случва по естествен път, без болезнени манипулации и медикаменти.

Друг важен момент е фактът, че отделните качества на трите плода нямат същата лечебна сила, която притежават заедно. Търсеният здравословен ефект се обуславя само след правилното им пропорционално разпределение.

А то е следното: една голяма смокиня, пет кайсии и една синя слива. Похапвайте тази здравословна комбинация всяка вечер и ще усетите как силите и енергията са отново у вас. И освен че подпомага тялото физически, тази плодова комбинация влияе благоприятно и на мъжката полова мощ и женското либидо.

 

Силата на всеки от тези плодове е различна. Така например сушената синя слива е изключително полезна за бъбреците и черния дроб.

В нея има високо съдържание на витамин К, който благоприятства укрепването накръвоносните съдове, нормализира работата на сърдечния мускул, влияе положително нанервната система. Сушеният плод се използва за лечение на ревматизъм и атеросклероза.

Смокинята пък е най-древното културно растение. Неговата консумация има доказан ефект при лечение на старческите заболявания. В древността се е смятала за плодът надълголетието.

Третият компонент – сушената кайсия, съдържа множество ценни витамини – K, P, Fe, Ca,витамин B5 и каротин. Тя е незаменим нормализатор на работата на сърдечносъдовата система.

 

Източник: За жената