Начало КЛЮКАРНИК Нещо ужасяващо се случи с Веско Маринов след раздялата с любимата му,...

Нещо ужасяващо се случи с Веско Маринов след раздялата с любимата му, вижте!

30

Веско Маринов повехна и оплешивя след раздялата с Веселина, стресът от изневярата й брутално го съсипа

Веско Маринов е напълно неузнаваем след раздялата си с последната си любима. Трубадурът не може да преживее поредната изневяра на половинката си. Предателството на жените му го преследва цял живот.

Говори се, че Веска от Добрич сложила рога на певеца и се подиграла с него. Точно заради измамата той се разделил с нея. И както винаги се случва разбрал последен, че тя го мами. Така стана и преди време с предходната му жена Цветанка.

На първата снимка, която се появи след раздялата на влюбените Маринов изглежда направо рухнал. Уж се бе събра с приятели да празнува във Велинград, а се вижда как любимецът на народа няма сили дори за фотото да се усмихне.

Според запознати от силния  стрес косата му започнала да капе. Затова Веско я скъсил почти до нула номер.

Говори се, че в последно време естрадният ас живо се интересувал от процедурите за присаждане на коса. Установил, че в съседна Турция излиза не толкова скъпо тази сложна разкрасяваща процедура и много бг звезди и знаменитости се спасяват от проблемите си там, предават от електронното издание retro.bg.

Само дето бил изключително притеснен, че интервенцията била много болезнена. Според предварителната му информация специалистите пробивали над 5 хиляди дупки в главата на пациента за да присадят космените фоликули. А и поддръжката след това била много сложна и се изисквали непрекъснато грижи за новата коса.