Начало ВЕСТИ След Нови Искър пак кошмар! Избиха българско семейство с изстрели в главите!...

След Нови Искър пак кошмар! Избиха българско семейство с изстрели в главите! Първо видео от мястото!

36

Българин, който е подсъдим по обвинения за измами с кредитни карти, е бил екзекутиран в Южна Африка заедно със съпругата си, също българка, пише местният Herald Live. Трагедията е станала в дома им в Кейптаун, пише Блиц. Според източници на полицията Анжело Димов (50) и жена му Неси на 47 (според други източници Незабравка) Пеева, са били екзекутирани в мафиотски стил с изстрели в главите. Лаптопите и мобилните им телефони били откраднати.

Двамата имат шестгодишна дъщеря, която за щастие е жива. Адвокатът на българина Уилям Бут в момента се грижи за момичето. Съседи на българите казват, че не са чули нищо в нощта на убийството, кучето също е било застреляно.

Пеева работила в ресторант, приготвяла кейкове за рождени дни и сватби. Тя работила в Нюландс, преди да срещне Димов. Семеен приятел разказва, че бизнесът й бил успешен, но тя не знаела нищо за деянията на съпруга си.

Димов има също така 27-годишен син от първия си брак, който бил в барака в двора на къщата и също не е пострадал от нападението. Синът обаче бил сериозно ранен при катастрофа през декември и дори бил известно време в кома, след това се прибрал в България за да се възстанови. Приятел на българката казва, че тя нямала много контакти в Кейптаун.

Според нейни близки, екзекуцията е свързана с негови дейности от престъпен характер.