Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за понеделник, 19 февруари-ВОДОЛЕЙ Реален шанс за успех, РИБИ Ярки...

Дневен хороскоп за понеделник, 19 февруари-ВОДОЛЕЙ Реален шанс за успех, РИБИ Ярки възможности за напредък

36

Заедно с някой лични успехи, не подценявайте ситуацията и не си вярвайте прекалено много. Опитайте да пазите нещата под контрол преди да изпитате истинско усещане за сигурност.

Дневен хороскоп за понеделник ОВЕН Проявете активност Ако искате да предизвикате омраза, която да трае десетилетия и да не угасне, докато сте живи, достатъчно е да отправите някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата и.

Светът днес се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Ако сте по-активни за реализацията на целите си, сполуката няма да ви се изплъзне.

Дневен хороскоп за понеделник ТЕЛЕЦ  Подкрепа и успех Ще свалите товар от гърба си, ако си отговорите какво точно очаквате, за да не изпадате в излишни заблуди по отношение на връзката си. Негативите през днешния ден са на всякъде, за това е препоръчително да ограничете контактите си, запознанствата могат да имат неприятно продължение. Този не е от леките за реализацията на вашите цели, защото противниците ви ще направят необходимото, за да ви спрат.

Дневен хороскоп за понеделник БЛИЗНАЦИ Овладейте агресивността си Доброто ви настроение ще ви позволи да помислите за по-приятни неща, освен за работа и грижи. Енергетиката на деня е тежка и неблагоприятна. Близнаците разполагат с чудесни възможности да организират по чудесен начин реализацията на целите, но има и трдуности, с които някои едва ли ще се справят през деня. Става въпрос за голямата доза агресивност, която може да попречи за достигане до разбирателство.

Дневен хороскоп за понеделник РАК Добра реализация Бъдете по-предпазливи, когато обсъждате плановете си с непознати. С добри мисли и прозорливи наблюдения ще си спестите проблеми и душевни страдания, не позволявайки на депресията да ви обсеби. Възможностите ви за прилична делова реализация са изразителни, и разполагате с два начина да достигнете до сполуката.

Дневен хороскоп за понеделник ЛЪВ Необходимост от компромиси Разпределете добре времето си днес. Денят е зареден с негативизъм, последствията от който може да бъде за дълго. През този ден затрудненията на повечето Лъвове възникват във взаимоотношенията с околните. Не намерите ли общ език, който почти винаги се гради на базата на компромиси, ще се сблъскате с неприятности. Бизнесмените от знака да се пазят от коварните удари на конкуренти и противници.

Дневен хороскоп за понеделник ДЕВА Действайте честно Погрешно разбрани думи могат да провалят деня ви, за това разведрете мислите си с по-приятни занимания. Днес е препоръчително да избягвате многолюдните места и да не се обвързвате с делови ангажименти, като обърнете повече внимание на себе си и семейството ви. Девите винаги намират начин за реализация на целите си, което и днес е възможно, но само в условията на разбирателство.

Дневен хороскоп за понеделник ВЕЗНИ  Късмет Проблеми от личен характер ще ви занимават днес и ще ви привеждат в активност. Не се укорявайте, ако установите липса на желание за нови начинания. Денят е с добри възможности, но не бива да пренебрегвате необходимостта от настойчивост при осъществяване на целите, и най-важното – да се пазите от коварството на хората, които са ваши съперници. Ще издигат пречки на пътя ви, и ще настройват други хора срещу вас. Внимавайте!

Дневен хороскоп за понеделникСКОРПИОН Владейте нервите Посветете неделния ден на раздвижването. Много от вас днес е възможно по един или друг начин да се сблъскат с лицемерие и измами. Като шанс за реализация на материални цели и относно парични печалби, понеделник е благоприятен за активно действащите, и за онези, които предварително са отхвърлили по-голямата част от работата, която са задължени да предадат. Лошото при почти всички Скорпиони е значителната нервност.

Дневен хороскоп за понеделник СТРЕЛЕЦ Финансов успех През днешния ден е възможно атмосферата около вас да е по-напрегната и предразполагаща към конфликти. Сполучлив ден, предоставящ много добри възможности за парични печалби, за стабилизация на позициите и за начало на нова изява в делови план. Разгръща се тенденция за предстоящи промени, която ще предизвика остри противоречия в партньорството или с вашите външни сътрудници.

Дневен хороскоп за понеделник КОЗИРОГ Добри постижения Работата върху текущи проекти и защита на позициите ви по актуални въпроси ще ви предпази от интриги и нежелано вмешателство в личното ви пространство. Козирозите разполагат с чудесен късмет за реализацията на целите си, който ще изиграе значителна роля за успешни постижения при провеждане на преговори, и за осъществяване на финансови цели.

Дневен хороскоп за понеделникВОДОЛЕЙ Реален шанс за успех Родителите ще ви натоварят с грижи по здравето или друг семеен проблем. Вашите възможности за успех и задоволителни постижения са напълно реални, но мнозина от зодията лошо владеят нервите си, и са готови във всеки следващ момент да влязат в конфликти. Владейте се, особено в контакти с административни служители. Хубава реализация за пътуващи и преговарящи.

Дневен хороскоп за понеделникРИБИ  Ярки възможности за напредък За предпочитане е да не подписвате договори днес и да решавате по-внимателно финансови и други въпроси, без да рискувате. Понеделник не лишава Рибите от добри възможности за постигане на целите, защото ви предоставя приличен късмет, но настойчиво подчертава, че трябва да разчитате предимно на личните си усилия.

 

Източник: За жената