Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги-Един от хората на мафиота носи кутия за...

Днес в Сега и завинаги-Един от хората на мафиота носи кутия за Ийт. Тя съдържа част от косите на двете жени и надпис

45

Ето какво ще се случи днес (19-и февруари) в следващата серия на сериала “ Сега и завинаги „, предван от 20:00 часа по bTV.

Отвличат Иджлял, спирайки я на път към дома един черен бус. Нур  тъкмо тръгва за работа, но точно пред дома ѝ я отвличат. Ийт посещава Фатих във фирмата. Опитва се да разбере кой действително е турчинът от немски произход.

Иджлял и Нур са вързани с гръб една към друга в едно помещение. Фатих не казва нищо. Признава, че е бил заставен да поеме такъв риск. След това вади легитимация на полицай. Фатих разкрива на Ийт, че е лично на една акция, която правят заедно с колегите му от Германия.

Показва на Ийт кой е врагът му. Ийт е вкарал в ръцете на правосъдието почти всички мафиоти, но един е останал – Радван Хайдар. Той отвлича Нур и Иджлял. Мафиотът се разпорежда на хората си да бъдат любезни с жените. Ийт е разпален, че полицията не го е предупредила, че този мъж е избягал.

Фатих казва на Ийт, че в момента всички са под полицейска закрила. Елмаз е недоволен от държанието на Назан. Тя споменава, че е осиновила дете и от 10 дни се опитва да отглежда детето сама. Джахит й споменава, че няма да стане, каквото е намислила.

Елмаз си тръгва и оставя Дажахит сам да се справя с въпроса. Излиза на двора и заплаква. Момичето я пита защо. Обяснява, че новата майка и баща я очакват. Момичето разказва, че три пъти са го връщали, но сега вече няма да го направят. Джахит признава, че не е знаел. Айтюл подкрепя снаха си. Казва, че Назан от година е правила постъпки, за да му направи сюрприз с детето.

Джахит търси Елмаз и забелязва как детето си играе до басейна. Отива и го хваща. Казва на момиченцето да влезе вътре. Фатих иска с Ийт да си сътрудничат. Той изисква гаранция за семейството си. Фатих разбира за отвличането и казва на Ийт. В пресата пише, че двама германци са убити на улицата. Те също са агенти на полицията и са следили Нур и Иджлял. Ийт разпитва подчинените си дали са виждали Нур.

Иджлял и Нур разбират, че са заедно. Похитителите махат превръзките от лицата. Ийт разбира, че е станало нещо с Нур и Иджлял. Един от хората на мафиота носи кутия за Ийт. Той го отваря пред Фатих. Кутията съдържа част от косите на двете жени и надпис „Жените ти те чакат“. Ийт казва на охраната да затвори всички изходи, но човекът донесъл пакета се справя с леснота с охранителите и избягва.

Фатих и Ийт тръгват след него, но го изгубват в съседните сгради. Намират черен бус. Отварят вратата и от там изскача мотоциклетист. Ийт тръгва подир него, но го изтърва. Фатих настига Ийт с колата.   Нур и Иджлял са затворени в една стая. Двете пак се скарват. Нур вика на охраната да им отворят. Двете жени се сбиват.

Похитителят отказва да ги раздели в отделни стаи. Двете продължават да се бият. Хайдар им казва, че иска Ийт. Радван търси възмездие, тъй като докогато е бил в затвора, съпругата му се е самоубила. Ийт се кани да тръгне да търси отвлечените. Фатих му казва да се успокои, за да не се обади на колегите си да го затворят. Предлага на Козан да си сътрудничат. Фатих споделя, че похитителите ще го търсят отново. Назан започва да се държи зле с детето. Айтюл й прави забележка. Ийт казва на леля си, че Иджлял не е добре. Опитва се да излъже Айтюл, че с Иджлял заминават за няколко дни. Ийт отива у Таяр. Казва им, че Нур е заминала в командировка в странство.

Нур се надява Ийт да я спаси. Иджлял също беснее, но и двете се досещат, че похитителите търсят Ийт. Нур и Иджлял отново се карат. Радван ги гледа и се подиграва с тях. Казва им, че знае какво мъчение е за тях да бъдат в една стая, но им обещава това да е за кратко. Ийт си тръгва без да се сбогува с роднините на любимата си. Сестра му го забелязва, вика му, но той не чува. Ямур е изненадана. Емин споделя с нея, че Ийт и Нур са се сдобрили. Ямур казва, че ще остане в къщата. Емин се радва. Двете жени отново се карат. Нур предлага на Иджлял да й помогне да махнат подслушвателя. Двете трошат бръмбара. Нур предлага да си тръгнат. Иджлял отново започва да вика. Нур й казва, че вместо да мърмори да помисли как да избягат. А двете са принудени да си сътрудничат… Радван се разпорежда хората му да нагледат пленничките. Когато един от тях влиза, Нур го удря с един камък. Иджлял взима пистолета му и двете тръгват да бягат. Нур казва тя да стреля, за да имат възможност и двете да избягат. Дордето Нур отваря, един от охраната използва електрошокова пръчка и Иджлял пада на земята. Нур се връща при нея. Двете пак са вкупом в килията./За жената