Начало КЛЮКАРНИК Жени Калканджиева няма никаква прошка! Каза го в лицето на новата Мис...

Жени Калканджиева няма никаква прошка! Каза го в лицето на новата Мис България: По-добре е да е миската с направения нос, вместо миската с

72

Жени Калканджиева призна, че ще празнува рожден ден по женски. „Ставам на 43 и мисля да събера поне толкова момичета, с които да отбележа повода си“, каза брюнетката пред Никол Станкулова в „Здравей, България“.

„След това мисля да замина със Стефан и малкия за Амстердам. Ние с Тачо сме ходили, но детето не е. Вече в интернет е гледал забележителностите, но е време и на живо. Освен това искаме да пътуваме, отношенията ни с мъжа ми в момента са страхотни“, призна красавицата.

„Миналата година почина майка ми и може би затова не празнувах толкова, иначе всичките ми рождени дни са бурни и много шумни“, призна си още тя. „Най-голямото ми желание е Жорко да бъде добър човек, ученик и много здраво дете. Ние с баща му сме в много хубав период“, каза Жени. „Конкурсът „Мис България“ вече не е това, което беше преди.

Идват 17-годишни с целулит заради лошите храни. Младите хора вече нямат сякаш тази амбиция. Виж ти как изглеждаш, перфектна си, ставаш“, обърна се накрая тя към Никол.

„Относно Тамара.. По-добре е да е миската с направения нос, вместо миската с големия нос. Най-важното е тя да се харесва. Аз обаче чух се май си е направила нослето, в очакване сме да видим така ли е“, завърши Калканджиева.