Начало КЛЮКАРНИК Това преобръща живота й! Нещо огромно предстои на Анита Мейзер, след като...

Това преобръща живота й! Нещо огромно предстои на Анита Мейзер, след като излезе от затвора!

42

Анита Мейзер ще гушне 200 бона за Вип Брадър след пандиза!

Анита Мейзер влиза в следващия сезон на Вип Брадър. Известната силиконка ще е перлата на короната, обещават продуцентите.

Напомпаната мадама била канена да участва още преди две години в скандалджийското шоу. Но заради влизането й в Сливенския затвор участието й се осуетило.

Сега обаче тя била готова да прекрачи прага на най-известната Къща в България.

Договорът вече е подписан, а от участието си тя ще прибере грандиозен хонорар в размер на двеста бона. Анита Мейзер се превърна в истинска сензация. Заради това, че „удуши” със свински опашки мъжа си, културиста Николай Димов.

Той не успя да се освободи от стегнатите силиконови връзки, на шията и ръцете, и краката, и това причини смъртта му. Заради непредумишленото убийство, родената като Айше тунингована плеймейтка получи четири и половина затвор.

Тя ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. И това ще й отвори вратите към най-популярната Къща в България.

Още през 2016 година продуцентите на шоуто по Нова телевизия писали писма до Министерството на правосъдието и задействала дебели връзки. Идеята им била Анита Мейзер да влезе в шоуто, като обещавалии вътре да бъде затворена в специална „килия”.

Така хем щяла да участва в шоуто, хем времето й да се брои като изтърпяване на наказанието. Другият вариант бил Анита да бъде пусната в едномесечен отпуск, като бъде охранявана непрекъснато от полиция.

И от шоуто поемали изцяло отговорността по опазването й. Но бившата правосъдна министърка Екатерина Захариева категорично отхвърлила предложението, което за нея било доста налудничаво, пише разкрития.ком.

В крайна сметка от Вип Брадър се наложило да изчакат да минат две години и половината от наказанието й. И моделката да бъде освободена за добро поведение.

Силиконката първо се дърпала. Тя имала идея, щом я освободят, веднага да забегне зад граница. Но хонорарът й се видял доста внушителен.

Такива пари от шоуто взели единствено поп фолк дивата Преслава и холивудската актриса Памела Андерсън.