Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт и Фърат спасяват двете жени, Радван...

Днес в Сега и завинаги: Ийт и Фърат спасяват двете жени, Радван е избягал, Иджлял започва да гледа Фърат с други очи

85

Днес (21-и февруари) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, Ийт отговаря, че не може да избере никоя от двете жени. Призовава мафиотите да го убият.

Хората на Радван са заловили Фърат. Ийт е озадачен. Времето изтича. Ийт все още не е взел решение. Иджлял си мисли, че ще бъде спасена благодарение на Мерт.

В това време специалните служби обграждат помещението, където се развива трагедията. Нур и Иджлял се скарват. Двете се сбиват, за да избягат от мерника на снайпериста. Ийт и Фърат обезоръжават двама охранители и стрелят по снайпериста.

В това време спецчастите нахлуват и се завързва престрелка. Ийт прикрива двете жени с тялото си. Всички близки са притеснени. Назан се опитва да успокои Айтюл. Елмаз не издържа. Отговаря на Назан. Айтюл иска Джахит да разкара бременната жена.

Емин и Ямур предлагат заедно с децата да отидат в парка. Ийт пита двете жени дали са добре. След това прегръща Нур. Радван е избягал. Фатих и Ийт разглеждат кабинета на Радван и виждат снимките на жените, които той е следил. Ийт се развиква.

Обещава на Фатих, че мафиотът ще си плати за сълзите на двете жени. Нур предлага на Иджлял да поздрави Фърат. Моли я да му даде шанс. Иджлял упорства, но Фърат се опита да я заговори. Той й казва, че е рискувал живота си заради нея. Ийт излиза и става свидетел на разговора между тях. Нур му предлага вече да се прибират. Иджлял и Нур се обаждат на роднините си. Айтюл търси Мерт, за да се чуе с майка си, но него го няма. Когато Емин научава, че всичко е приключило и всички ще си тръгват, се появява Седат. Двамата с Емин едва не се сбиват. Седат вади нож и Ямур отпраща Емин да заведе децата. Мерт се хвърля в прегръдките на майка си и баща си и тримата влизат в къщата.

На Нур не й става приятно от гледката. Емин е нацупен на Ямур. Елмаз започва да го разпитва. Той все пак се опитва да премълчи. Седат започва да критикува Ямур. Тя му отвръща. Седат я хваща за косата. Хората в парка настръхват. Младежът се опитва да сплаши момичето. Ямур е съсипана. Мерт иска майка му да му разкаже как е била спасена от Ийт. Айтюл иска разяснение от племенника си. Кой го е направил и какво е искал. Ийт се опитва да успокои леля си. После пита Фърат по каква причина е отишъл да спаси Иджлял, но не получава отговор. Ийт отново пита Фърат защо е бил там. Фърат се развиква на братовчед си защо не е направил избора. Заявява му, че Иджлял го е разбрала. Айтюл чува всичко. Ийт не може да даде задоволително обяснение. Когато остават двамата с брат му, Ийт обяснява какво се е случило.

Джахит го разбира. Емин се ядосва. Ямур му звъни и го вика да се видят пред къщата. Той отива, но двамата се скарват. Ийт не смее да отиде при Нур. Съвеста го гложди, но момичето излиза отвън и се хвърля в прегръдките му. Иджлял също е разтревожена дали Ийт е щял да избере нея. Нур му обяснява, че не се налага да да ѝ казва коя е щял да избере. Айтюл казва на дъщеря си, че Фърат е прекалил. Иджлял се притеснява, че Ийт ще разбере, че братовчед му е увлечен по нея. Айтюл предлага Фърат да напусне къщата. Ийт казва на Нур, че ще увеличи охраната. Фатих се прави, че не знае и пита момичето какво се е случило.

Двамата тактично отпращат Нур, за да говорят. Докато Фатих обяснява на Ийт, че това е тайна мисия, се появява Фърат, който подслушва разговора. Фатих моли Ийт да съдейства, но при уговорка на конфиденциалност. След това двамата тръгват с колите си, за да обсъдят въпроса. Иджлял защитава Фърат. Айтюл започва да се съмнява дали Иджлял не е влюбена във Фърат. Дъщеря ѝ отрича. Айтюл пита Фърат какво още чака – да се избият с Ийт ли. Той отговаря, че не го интересува. Назан подслушва разговора. Нур пита братовчедка си за малкото момиченце. Назан се опитва да спечели Джахит с номера за осиновяването. Той не иска да я признае. Пита съпругата си дали не е откачила. Назан му отговаря, че иска да спечели него с това малко момиче. Джахит казва, че това е нейната поредна игра. Назан е сигурна, че той ще ѝ повярва. Джахит обяснява на жена си, че ще намери решение, тъй като не иска да накърнява чувствата на малкото момиченце. Елмаз е впечатлена от Назлъ.

Много я харесва. Разказва на Нур, че момиченцето е преживяло много неща през живота си. Елмаз не иска да се откаже от Джахит, понеже Назан ще спечели. Фърат казва на Иджлял, че Ийт и Фатих са намислили нещо. Изгората му не иска да повярва. Иджлял заявява, че повече не иска да го вижда. Фърат отговаря, че ѝ тежи, че Ийт не е избрал нея. След което още веднъж моли любимата си да се опре на него и да даде шанс на любовта му./За жената