Начало КЛЮКАРНИК Свята благословия за най-известната и гореща българска звезда, но вижте кой е...

Свята благословия за най-известната и гореща българска звезда, но вижте кой е таткото! Честито на влюбените до уши

94

Николета Лозанова, която сподели, че е готова за второ дете, разказа за премеждията си около раждането на дъщеря си – Никол.

Никол скоро ще навърши 6 години, но майка ѝ – Николета Лозанова, за първи път повдига завесата около момента, в който ѝ е дала живот.

„Раждането само по себе си беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното и ми се наложи сама да си стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни.

Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и Слава Богу, и аз, и Никол бяхме добре“, споделя откровено красавицата за списание „36,6 за мен“ Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно, пише hotnews.

„Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно. Тогава сякаш светът свършва и майката е много по-сензитивна и фаталистично настроена. Душата ѝ е свита, а гледката на детето ѝ я смачква. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така“, споделя Лозанова.  В момента те живеят заедно в Кипър, където Никол е много щастлива, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка.

„Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай Боже! Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна, като познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното коремче.“