Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт пребива Фърат и го гони от...

Днес в Сега и завинаги: Ийт пребива Фърат и го гони от дома си, Иджлял се обажда на Нур и я моли за помощ

101

Днес в Сега и завинаги очаквайте: Фърат все така моли Иджлял да му даде възможност, да ѝ покаже какво е да бъде обичана. Тя си мълчи, а той я целува.

В този момент влиза Елмаз и ги вижда. Тя излиза тихо и в същия момент Иджлял отхвърля Фърат. Елмаз отива и разказва подробно на Нур. Иджлял се мие и плаче в банята. Ийт влиза при нея. Започва да говори, но тя го прегръща.

Ийт също я притиска към тялото си. Нур се прави, че не вярва. Елмаз иска да звънне на Ийт и да му разкаже. Нур я спира и обяснява на братовчедка си, че Фърат е болезнено влюбен в Иджлял, но това е несподелена любов.

Ийт и Нур се разхождат заедно, но осъзнават, че няма да свикнат лесно с това положение. Нур го пита как е Иджлял. Той отговаря, че майката на детето му е станала друг човек. Нур казва, че това положение е премахнало жестоката омраза. Ийт повдига въпроса за Фърат. Споделя с любимата си, че като разкрие намеренията му ще се разбере.

На следващия ден Нур отива в ателието на Иджлял, за да говори с нея. Джахит е притеснен да не се провали договора с Германия. Нур предупреждава Иджлял, че Ийт се интересува от Фърат. Иджлял настоява да си изясни отношението на Ийт към братовчед му. Нур я предупреждава, че е принудена да пази тайната за тяхната любов, за да спаси любимия си. Ийт все така се съмнява в поведението на братовчед си. Иджлял отрича, че с Фърат имат връзка. Нур се съгласява с нея. Казва на своята съперница, че ще посвети живота си да ги раздели с Ийт. Докато двете говорят в ателието влиза Айтюл.

Нур си тръгва ядосана. Иджлял не смее да разкаже на майка си за разговора с Нур. Айтюл притиска дъщеря си и разбира, че целта на Нур е да предпази Ийт да не научи за любовта на Фърат към майката на детето му. Ийт отива в офиса на братовчед си. Нур търси Фатих. Пита го какво са говорили с Ийт за нея и Иджлял. Ийт пита братовчед си какво е търсил на онова място. Фърат пак се прави на обиден и избягва отговора на въпроса му. Фатих също се опитва да заблуди Нур, обяснявайки ѝ, че е разтревожен за двете. Фатих съобщава на Нур, че е нужно да знае нещо за Фърат и Иджлял. Когато Фърат съобщава на братовчед си, че обича майката на детето му, Иджлял влиза в ателието и чува разговора им.

Ийт се вбесява, започва да троши офиса. Иджлял бързо си тръгва, но се притеснява какво да предприеме. Нур пита Фатих защо не говори ясно. Той я предупреждава да внимава с двамата. Иджлял се обажда на Нур и я моли за помощ. Съобщава ѝ, че Ийт знае за любовта на братовчед си. Нур тръгва тутакси, последвана от от полицая. Фърат разказва на Ийт, че е избягал далече след като са се оженили, тъй като не е могъл да приеме тази грешка. Иджлял обяснява на Нур, че не е чула целия разговор, понеже се е уплашила. Когато двете жени влизат, Ийт започва да налага Фърат.

Нур ги разтърва. Ийт се заклева, че ако Фърат се върне вкъщи ще го убие. Нур се кара на Ийт за поведението му. Той обаче не се успокоява. Иджлял упреква Нур, че я е излъгала за реакцията на Ийт. Нур обяснява на Фатих, че любимият ѝ не е ревнувал. По поведението на племенника си, Айтюл разбира какво се е случило. Иджлял едва не припада и майка ѝ я вдига. Елмаз казва на Джахит, че Ийт е изхвърлил братовчед им от къщата. Ийт е сломен. Разказва на брат си истината за Фърат и Иджлял. Назан ги подслушва. Иджлял съжалява. Айтюл продължава да я упреква. Настоява дъщеря й да се научи да стои изправена и да плаща цената на грешките. Назан съобщава, че Ийт е побеснял от ревност.

Нур също е ядосана, мислейки си, че любимият ѝ ревнува Иджлял. Елмаз казва, че Ийт ревнува поради накърнената му гордост. Назан убеждава Иджлял, че Ийт я ревнува, което показва, че той иска да я спечели. Ийт споделя с брат си, че не може да убеди Нур, че не ревнува. Джахит казва, че не може да разбере жените. Ийт пак се кани да пребие братовчед си. Батко му го спира. Моли го да не си изкарва гнева на жените поради лицемерието на Фърат. Нур също е доста ядосана. Елмаз се опитва да се оправдае, тъй като Нур ѝ припомня, че преди време тя е била влюбена в мъжа ѝ. Нур и Ийт се срещат пред къщите си. Тя му заявява, че той я ревнува. Ийт обаче не иска да си признае, че ревнува Иджлял./За жената