Начало КЛЮКАРНИК Ето я шокиращата истина за раздялата на Василена Гръбчева и Антон Хекимян!...

Ето я шокиращата истина за раздялата на Василена Гръбчева и Антон Хекимян! Опитаха се да потулят, водещият е

134

Репортерката на Нова телевизия Весилена Гръбчева проговори за първи път пред списание LOVE style за раздялата си с тв водещия Антон Хекимян, с когото имаше връзка.

Двамата спряха да се появяват заедно и да пускат свои общи снимки във „Фейсбук“ още през лятото на миналата година, но до този момент и двамата отказваха да разкрият точно какво се случва с отношенията им.

„Не обичам да говоря за личния си живот, но да, сега името на Антон не стои до моето.

В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек трудно можеш да затвориш страницата.

Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство – е едно добро начало”, разкрива Василена.

Тя няма нова любов до себе си сега. След като бе избрана за „Мис Тв чар” се увеличили ухажорите й. Блондинката държи мъжът до нея да бъде много интелигентен и да обича работата си, както и тя я обича. „С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава.

Може би даването на прекалено много свобода от моя страна е проблем, тъй като на хората вероятно им се струва, че не ме интересува техният живот, но това не е така”, категорична е красивата репортерка. .

Един ден Василена иска да има семейство, но първо трябва да срещне човека, с когото да го създаде.