Начало ВЕСТИ НОВ ДОМ НА УЖАСИТЕ В БЪЛГАРИЯ! Откриха труп на мъж и три...

НОВ ДОМ НА УЖАСИТЕ В БЪЛГАРИЯ! Откриха труп на мъж и три деца заключени в дупка в Люлин!

81

Три момичета, които никога не са ходили на училище, са открили полицията и социалните в столичния ж.к. „Люлин“. Семейството явно е живяло в една стая, където имаше един диван и едно легло, имаше много дрехи, беше разхвърляно.

В предаването „Съдебен спор“ по Нова тв дядо им е разкрил, че дечицата никога не са посещавали училище и са били заключени от родителите си.

Дни след излъчването на предаването възрастният мъж е изчезнал, а малко по-късно е открит мъртъв. Към момента има подозрения, че става въпрос за убийство. „Родителите са адвенисти“, обясниха от дирекцията за социално подпомагане.

„Семейството е живяло в една стая, тоест 5 човека са били в нея. Там имаше едно легло и един диван, беше страшно разхвърляно и пълно с дрехи“, заявиха още социални служители. Съседите твърдяха, че са подавани сигнали до социалните, че децата не ходят на училище. Майката на децата обяснила, че не харесва българското училище.

Съседите твърдят че родителите са силно религиозни и вероятно са членове на секта. Децата са обявени за издирване, съобщиха от социалните служби.