Начало ЗДРАВЕ 3 билки, които изцяло ще изгорят кистите ви

3 билки, които изцяло ще изгорят кистите ви

52

Билки за киста на яйчника връщат обратно живота на дамите

Диагнозата киста на яйчника обичайно се свързва с назначаване на оперативно лечение. Не при всеки случай обаче се стига до операция.

Понякога кистите изчезват от само себе си.

Те са малки по размер възелчета, които се пълнят с течност.

Сформират се в момент, когато яйцеклетката не е в състояние да излезе от фоликула, в който е разположена.

В тефтерите на народната медицина могат да се открият няколко чудесни лека, които напълно изгарят кистите. В резултат на проведеното лечение, от тях не остава и следа.

Основното влияние на тези вълшебни билки се свърза със заместване на хормонални медикаменти. Те работят точно на този принцип.

Първоизточникът на женската болест е главно дисбалансът в хормоналните нива. При повдигане нивата на естрогена, се стига до аномалии в работата на женската полова система.

За избавление от проблема, е нужно нивата на хормоните да бъда балансирани. Не е задължително това да се случва с медикаменти. Билките са страхотни за целта и помагат доста на всички жени в нужда.

 

Билки за киста на яйчника решават проблеми

Змийско мляко : Билката се съчетава с още две лековити растения, наречени бял оман и вратига. Трите в комбинация са сигурен път към избавлението.

В четвърт литър вода от билките се изсипва по една лъжица и се оставя за 10 минути да ври.

Отварата, която вече сте приготвили, не бива да се приема веднага. Тя трябва да престои 10 часа преди да послужи за лечение на киста на яйчника.

Съхранява се в термос. Разделете отварата на две части, като едната половина изконсумирайте в началото на деня, а другата половина оставете за вечерта (приема се задължително преди вечерята).

Важно е лекарството да се взима на празен корем, за да подейства.

 

Сок от цвекло: Всичко, което се изисква от вас, е да се наслаждавате всеки ден на чаша сок от цвекло. Витаминозната напитка топи възелчетата в яйчниците.

За да приготвите този уникален по рода си целебен сок, необходимо е да разполагате със сокоизстисквачка. За още по-силен ефект от начинанието, ще ви издадем една тайна.

Добавете и малко парченце джинджифил. Ако пък желаете по-приятен вкус по време на домашната терапия, съчетайте напитката с един морков и малко количество мед.

 

Ехинацея: Тя е добър природен имуностимулатор, помагащ на тялото да „прогони“ кистите.

Ехинацея може да се използва като превантивна мярка срещу тях или при вече сформирали се кисти. Приемайте под каквато форма решите – тинктура, запарка или добавки с ехинацея.

Добри билки за киста на яйчника са още аврамовото дърво, шведската горчивка, червената детелина и чай от лайка.

 

Източник: За жената