Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Седат вижда Ямур и Емин да се...

Днес в Сега и завинаги: Седат вижда Ямур и Емин да се прегръщат и ги напада, Емин е в болница, Ийт разбира, че всички са знаели за Фърат

95

Днес в Сега и завинаги очаквайте: Ямур отива на лекции. Вижда по път Емин и кара шофьора да спре.

Ямур го кани да го закарат до мястото, където отива. Той с нежелание се съгласява и се качва в колата. Ийт обяснява на Нур реакцията си към Иджлял и без да иска, казва „жена ми“. Нур се ядосва и му вдига скандал.

Пита го какво значение има любовта на Фърат. Настоява Ийт да остави Иджлял да бъде щастлива с човека, който я обича. Нур се изпуска, че знае повече за тяхната любов. Емин и Ямур попадат в задръстване и слизат от колата. Двамата се разхождат. Момичето го пита за Ярен.

Емин премълчава. Не иска да сподели любовта си към нея. Двамата стигат до домовете си и заварват Нур и Ийт да се карат. Козан си тръгва, а Нур е отчаяна и се прибира, плачейки в стаята си.

Айтюл съобщава на дъщеря си, че онази жена се е скарала с племенника ѝ. Пак дава съвети на Иджлял да се държи като потърпевша. Двете жени звънят на Ийт и искат да си поговорят с него. Емин пита Нур защо е толкова разстроена. Тя го гони от стаята си, но все пак споделя, че в този скандал е права. Фатих се появява.

Казва на Козан, че е разбрал за проблема. Ийт го предупреждава. че личният му живот не е негова работа. Фатих му заявява, че е дошъл заради Нур. Ийт се ядосва и му казва да стои настрана от Нур. Фатих намеква, че държи на момичето.

Ийт получава двете съобщения от двете си жени. Прослушва ги. Емин пита дали братовчедка му действително вярва, че Ийт ревнува. Нур тутакси рязко му отговаря. Емин ѝ заявява, че тя също ревнува любимия си. Ямур отива на среща с Емин. Вижда на улицата Седат и се опитва да го успокои. Пънкарят я следва. Фатих отива на гости у Нур. Таяр обяснява на полицая, че Нур не е добре.

Бабата казва, че Нур и мъжа й са скарани. Фатих отива в кухнята, вижда момичето и я кани да отидат и да поговорят на спокойствие някъде навън. Нур се оплаква на приятеля си за поведението на Ийт. Фатих я пита дали не крие нещо от Ийт. Казва на Нур, че ѝ говори като неин приятел. Пита я отново дали не се е изморила от любовния триъгълник. Всичко, което Нур прави, е за Ийт. Фатих ѝ обяснява, че тя е много по-важна за самата себе си, отколкото за Ийт.

Елмаз споделя с Джахит, че Иджлял се чувства доста добре сега, когато Ийт я ревнува. Джахит казва, че не е така. Фърат му звъни по телефона. Вика го да се видят на входа. Моли го да не позволява Ийт да тормози Иджлял, тъй като тя не е знаела. Ийт не му вярва, понеже Нур е знаела и няма как майката на детето му да не е разбрала за чувствата на братовчед им. Назан казва на Елмаз, че малкото момиченце ѝ е помогнало да се върне, тъй като когато се роди бебето, Джахит няма да има нужда от нея.

Двете едва не се сбиват. Джахит се намесва, но Назан лъже най-нахално. Джахит й казва, че след като не може да изгони Назан, тя трябва да разбере, че е майка на детето им и трябва да живеят отделно. Нур казва на Ийт, че е сгрешил. Той я пита дали Иджлял знае за чувствата на Фърат. Ийт обвинява Нур, че го лъже и поставя ултиматум на любимата си, че или ще му каже какво крие или и двамата ще платят цената на тази лъжа. Ямур и Емин разговарят. Той споделя, че си няма гадже. Пънкарят се напива и хвърля празната бутилка към тях. Двамата се прегръщат. Седат отива да се разправя с Емин и го наръгва с нож. Ямур се развиква заради Емин, а Седат избягва. Нур го пита с какво я заплашва.

Ийт ѝ отговаря, че тя крие нещо и той иска да знае истината. Нур наново му заявява, че няма какво да му каже. Той си тръгва сърдит. Тя му заявява, че той няма право да се държи така и да унижава нейните чувства. Ийт се прибира. Иджлял отива в стаята на Мерт, който спи. Говори му, че иска всички да бъдат щастливи. Ийт подслушва монолога на Иджлял. Лекарите оперират Емин. Ямур дежури в болницата. Нур сънува, че Ийт е научил тайната на Иджлял и убива Фърат. Когато тя се събужда, Иджлял й звъни.

Казва на Нур, че трябва да говорят. Вика я в кафенето. Майка и дъщеря отново правят планове как да разделят Ийт й Нур. Таяр и майка му се притесняват, че Емин не се е прибрал. Казват на Нур. Емин казва на сестрата, че Ямур не му е приятелка. Момичето е дала показания в полицията. Емин не иска да казват на никого. Ямур е притеснена, че не може да скрие това от хората. Седат дебне около болницата. Когато двамата излизат, той ги гледа. Ямур спира такси и заедно с Емин се прибират вкъщи. Бабата отваря вратата и се стряска от вида на Ямур. Двамата се опитват да лъжат. Нур обаче не им вярва. Емин се шегува с нея. Ямур го удря в раната. На Емин му прилошава. Нур разбира всичко и отпраща сестрата на Ийт. Айтюл носи закуска на Ийт. Казва на племенника си, че е знаела за любовта на Фърат към дъщеря ѝ…

 

Източник: За жената