Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: Нур търси утеха при Фатих,...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: Нур търси утеха при Фатих, а той й признава, че я обича

110

Айтюл дава съвет на Иджлял да подразни Нур с твърдения, че Ийт я ревнува. Бизнесменът се опитва да открие цялата истина за това, което се е случило зад гърба му.

Настояването само го скарва още веднъж с Нур, която търси утеха при Фатих.

Благодарение на Мерт Ямур сяда да вечеря с цялото семейство, но Айтюл не смята да я остави намира. Нур е на вечеря с Фатих, а Ийт не изпуска от поглед дома й, за да разбере кога ще я върне.

В това време съперникът му признава на Нур, че я обича, но след като вижда реакцията й, веднага се преструва, че си е направил закачка. След като вечерята приключва Ийт вдига скандал на Фатих, а Нур отказва да говори с него.

Емин и Ямур крият инцидента, но Елмаз научава, че брат й е наранен. Седат продължава да заплашва сестра на Ийт, а Айтюл се опитва да я тормози с изискванията си. Нур има финансови проблеми, а Фатих подслушвайки разговорите й с Ийт, разбира как може да й помогне.

Разбира, че врагът на Ийт е избягал в вън от страната. Елмаз търси помощ от Джахит, за да се спасят от Седат. Той й отказва да говори с Ямур, което още веднъж ги скарва. След това обаче решава да открие нападателя сам. Фатих помага на Нур да започне пак работа като модел, а Ийт става свидетел на това колко добре се разбират двамата./За жената