Начало КЛЮКАРНИК Уикендът дойде с блага вест! Любимата певица на България най-накрая се престраши...

Уикендът дойде с блага вест! Любимата певица на България най-накрая се престраши и каза да! Ето снимки, Менделсон за

111

Емилия потвърди новината за годежа си с Жорж Башур

Емилия се носи на крилете на любовта. Блондинката е на седмото небе от щастие, откакто има връзка с Жорж Башур.

Тази неделя в поредното издание на „Папараци“ тя ще покаже пред цяла България годежния си пръстен и ще разкрие колко е щастлива с новия си любим.

Венета Райкова и нейната репортерка са подготвили още ексклузивни новини. Сред тях е новината за наследника на Фики Стораро и Гюлджан. Галена ще разкрие как се справя с грижите за двете си деца.

Но безспорно най-интересна е новината за годежа на Емилия. Мълвата за него тръгна преди дни, когато братовчедката на звездата сподели, че имат повод за радост. Тя публикува снимка на Емилия, към която прикачи емотикон с пръстен, микрофон, цветя и сърчица.

Засега изпълнителката все още не е коментирала новината. Но очевидно това вече се е случило пред камерите на „Папараци“ и всички ще станем свидетели на изповедта на певицата тази неделя.

Друга гореща клюка покрай изпълнителката гласи, че тя отново е бременна. Според мълвата това е причината Жорж да избърза с предложението на брак.

Зад гърба си той има един неуспешен брак с красивата рускиня Катерина, която е завършила Софийския университет.

Емилия също има един неуспешен брак с първия си съпруг Красимир. Пайнерката има две деца от Коко Динев, но няма брак с него.

Преди месец тя разкри публично връзката си с арабския бизнесмен. Пайнерката не скри, че с Жорж се познават отдавна и още от първия миг между тях прехвърчали искри. Но тъй като и двамата по онова време били обвързани нямали възможност да изживеят страстта си.