Начало КЛЮКАРНИК Никой не е и подозирал, че може да се стигне до там!...

Никой не е и подозирал, че може да се стигне до там! Черни облаци в кариерата на шампиона Кубрат Пулев!

88

Промоутърската компания „Зауерланд“, към която е част Кубрат Пулев, е пред фалит!

Агенцията има изключителни финансови проблеми и се опитва всячески да се спаси.

За целта разходите се намалят драстчино, а дори се обмисля вариант боксьорите да се подготвят в собствените си държави и да плащат сами на треньорите си.

Специалистът Ули Вегнер, който е треньор на Кобрата, призна с недоволство, че ситуацията не е приятна, а плановете наистина са всеки боксьор сам да плаща на треньора и да се готви в собствената си страна.

Легендарният специалист обяви, че ако се стигне до този вариант ще напусне.

„Под ръководството на Вилфрид Зауерланд имахме големи успехи, работата ни носеше много радост. Това се дължи и на добрите тренировъчни условия в берлинската зала „Макс Шмелинг“. Според плановете на Кале Зауерланд боксьорите за в бъдеще трябва да тренират в своите държави и да финансират треньора. При тези условия не мога да създавам добри представяния.

Тогава ще напусна. Най-добрите представяния се постигат, когато тренираш боксьорите заедно в общ център“, каза недоволният Вегнер. От „Зауерланд“ преместиха офисите си от Берлин в Хамбург, а вече обмислят и прекратяване на наема на прочутата боксова зала „Макс Шмелинг“ в Олимпийския стадион в столицата, пише Блиц. „Имаме опцията за удължаване до 30 юни. Не сме взели решение по този въпрос и проверяваме и за други места, също и в Берлин“, коментира изпълнителният директор на компанията Фредерик Нес.