Начало КЛЮКАРНИК За нея се мълчеше, цял свят ахна! Вижте първа снимка на наследницата...

За нея се мълчеше, цял свят ахна! Вижте първа снимка на наследницата на принцеса Даяна, ще ви паднат очите!

111

Тя е Спенсър. Кити Спенсър. 27-годишната племенница на Даяна бе една от звездите на първия ред на Седмицата на модата в Милано.

Представяме ви противоречивата красавица, която носи в себе си бунта на Спенсър.

Кити Спенсър е дъщеря на Ърл Чарлз Спенсър – по-малкият брат на принцеса Даяна, чието рождено име е Даяна Франсис Спенсър. Семейството има благороднически корени, свързани с династията Алторп в графство Нортхамптършър.

Там Кити прекарва детските си години заедно със сестрите си – близначките Амелия и Елиза, и брат им Луис. Семейната история на Спенсър е турбулентна.

Майката на Кити – бившият топмодел Виктория Айтен, страда от хранително разстройство, проблеми с наркотиците и извънбрачните връзки на мъжа си.

За да избяга от любопитните погледи, семейството се мести в Констанция, предградие на Кейптаун. Бракът на родителите става неспасяем и през 1997 г., когато умира Даяна, двамата се развеждат. По това време Кити е на 7 години. Чарлз се прибира във Великобритания. По-късно той се жени още два пъти. Децата израстват с майка си. В Кейптаун Кити посещава частно училище, а след това следва в няколко университета. Завършва „Мениджмънт на луксозните марки“. 2. Дебют в обществото Тя се появява в обществото през 2007 година, когато посещава възпоменателна церемония за леля си. На 22-годишна възраст се връща окончателно във Великобритания и става любима тема на булевардните медии на Острова. Те следят всяка нейна стъпка и обсъждат „безгрижния ѝ луксозен живот, изпълнен с партита“. Кити Спенсър има голям успех и в социалните мрежи. В Инстаграм красавицата има 70 000 последователи. 3. Кариера на модел След завръщането си във Великобритания тя тръгва по стъпките на майка си и започва да развива кариера на модел. Появява се на множество корици, като в това число и на японския Vogue. През февруари 2017 г. прави дебюта си за Dolce&Gabbana, а на подиума носи блестяща тиара. Кити и луксозната марка имат особена връзка. Тя не само носи с удоволствие дрехите на бранда, а участва и в кампании на модната къща. 4. На първите страници на медиите Скандалите и провалите, свързани с кралското семейство, винаги са на първите страници и в това отношение Кити не прави изключение. През 2011 г. тя бе на косъм от дело по обвинения, че е ритнала патериците на мъж в ресторант от веригата МакДоналдс. За късмет на Кити обаче обвинението е оттеглено в последния момент, защото в противен случай тя нямаше да може да присъства на сватбата на Уилям и Кейт. Друга основна тема е и връзката ѝ с Николо Баратиери ди Сан Пиетро. Бизнесменът и моделът имат 20 години разлика във възрастта. 5. Тялото, в което живее В миналото Кити често се е сблъсквала със сериозна критика в социалните мрежи. През 2016 г. тя публикува снимки по бански след ваканция с приятели, а върху нея се изля огромно количество коментари, че е твърде дебела, за да се показва по този начин. Тогава тя се намеси в дискусията, като отговори на един от коментиращите:  „Съжалявам, че изпитваш необходимост да пишеш негативни коментари под снимките на хора, които не познаваш. Иска ми се да видя как такова поведение може да има позитивно влияние върху света.“