Начало КЛЮКАРНИК Не е за вярване на какви мъки се подлага Цветанка Ризова заради...

Не е за вярване на какви мъки се подлага Цветанка Ризова заради младия си любовник! Шок! Операция на лицето! Махат й

120

Цветанка Ризова си смалява джуките заради младия любовник!

Цветанка Ризова е готова на всичко за младия си любовник. 52-годишната водеща върти страстна любов с доста по-младия от нея д-р Веселин Йолов.

Водещата на „Лице в лице” по Би Ти Ви била готова да се откаже от болезнените процедури по тунинговане на устните си. Така тя искала да се превърне в тази жена, която харесвал любовникът й.

На скъпите и мъчителни процедури тя се подлагала от половин година. Търпяла много болка и страдание, но смятала, че така ще се хареса още повече на медика.

От есента миналата година Цветанка Ризова върти любов с доста по-младият от нея доктор. Тя не искала да го изпуска за нищо на света и му угаждала във всичко. Според запознати претенциите му били големи и д-р Йолов я въртял на шиш, но тя търпяла с удоволствие мъките, на които я подлагал.

Лекарят не харесвал изкуствените подобрения на жените, нито одобрявал пластичната хирургия за разкрасяване. Той бил фен на естествената визия и затова Ризова решила да се „поправи”.

Телевиизонерката имала плътни устни по рождение, но с тази манипулация тя смятала, че ще спре галопиращият ход на времето. След като гаджето й споделил, че харесва жени с нормални устни водещата решила да спре с болезнените манипулации на джуките си.

И да остави устните си да добият естествената си големина и форма. При пропускане на хиалуроновите инжекции устните постепенно се свиват.

Засега ефект нямало, но лекарите уверявали Ризова, че скоро и това ще се случи. И тя чакала с нетърпение мига, за да не я напусне докторът.