Начало КЛЮКАРНИК Николета Лозанова пак става водеща, но няма да повярвате в коя телевизия...

Николета Лозанова пак става водеща, но няма да повярвате в коя телевизия и какво предаване ще води!

78

Николета Лозанова ще стане лице на туристическо шоу по кипърска телевизия, съобщават от „Монитор“.

Плеймейтката се премести в Кипър при приятеля си – вратаря на „Омония“ Ники Михайлов, след Нова година.

Оттогава насам български и кипърски медии наддават за вниманието на Лозанова към техни предавания. „Тя придоби изключителна популярност извън границите на България.

Работил съм с много звезди и ето, че сръбската певица Индира Радич изрично помоли Николета да се снима в неин клип. Хората навън я разпознават и харесват. Преговорите за кипърското предаване вървят към края си и аз съм почти сигурен, че тя ще предпочете да работи там.

Не знам точната стойност на хонорара, който й предлагат, но познавайки я – няма да е никак малък“, обясни пред „Монитор“ пиарът Наско Лазаров. В рамките на шоуто Лозанова ще обиколи няколко екзотични страни, като ще има възможността да отсяда в най-скъпите хотели там. Ни Ло е започнала да изучава английски.

„Предаването ще се излъчва по цял свят, така че английският наистина е универсален. Николета се подготвя на пълни обороти“, каза още Лазаров. Искрата между Николета и Михайлов пламна отново преди година и двамата заминаха на екскурзия до Малдивите.

Преди това двамата имаха връзка в зората на нейния успех като модел на Playboy. После Николета се събра с Валери Божинов, чиято бивша муза Алисия отиде при Ники Михайлов.