Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур отново става модел, Джахит и Ямур...

Днес в Сега и завинаги: Нур отново става модел, Джахит и Ямур се сближават

167

Вижте какво ще се случи днес (28-и февруари) в следващия епизод на “ Сега и завинаги „. Ийт влиза и прекъсва разговора между Нур и Фатих.

Полицаят казва, че Радван се е скрил в чужбина и очаква нещо да се случи.

Ийт обаче не го интересува това, а Нур.  Елмаз разбира, че приятелят на Ямур е причина за раната на брат ѝ. Назан се опитва да принуди Джахит да ги заведе на почивка заедно с детето. Той ѝ припомня, че скоро ще се разведат.

Елмаз казва на Джахит да вземе мерки към сестра си, защото брат ѝ е ранен заради нея. Ийт и Фатих продължават да се карат за Нур, въпреки реалната заплаха, която ги очаква от ответните действия на мафиота.  Нур иска да да се яви на кастинг за модел заради финансовите си задължения, но Ийт я вика в кабинета си спешно. Ийт започва да разпитва Нур за нейното поведение. Фатих подслушва.

Нур му казва, че той е ревнувал Иджлял. Ийт не може да повярва, че любимата му има странно поведение. Нур му обяснява, че това е обичайното й поведение, което той не познава. Джахит предлага на Елмаз да представят проблема с Ямур и Емин на Ийт, който да го реши.

Елмаз е настоятелна. Казва на Джахит, че той трябва да реши проблема ѝ . Ямур подкача Джахит. Той ѝ обяснява, че е затворен човек и затова не са се запознали. Ямур му отговаря, че все още не е готов да говорят. Тя отваря дрешника си и вижда куп луксозни дрехи в него, а нейните са изхвърлени. Иджлял казва на майка си, че вече няма да се вижда с Фърат. Ямур вдига скандал на Айтюл заради дрехите, които й е купила.  От агенцията приемат Нур веднага.

Тя предлага на Фатих да ѝ бъде мениджър. Той се съгласява. Ийт споделя с брат си, че Нур се е променила, но Джахит го упреква, че се е държал грубо с нея. Ийт стимулира Джахит да говори със сестра си. Той го слуша и отива при Ямур. Обещава ѝ, че ще реши проблема с бившия ѝ . Фатих пита Нур дали Ийт ще е съгласи да бъде манекенка. Ийт отива в ателието на Иджлял. Вижда, че тя разработва уникално бижу. Пита бившата си, дали всичко това има нещо общо с агенцията на Фърат.

Ийт излиза и вижда, че Нур отново изпраща Фърат. Нур му казва, че се е изморила да живее в неговата орбита. Обяснява, че той живее първо за детето си, след това за семейството си, заради фирмата си, а Нур освен него в живота си няма нищо друго. Той не я разбира. Нур го целува и му обяснява, че ще я разбере като го изживеят./За жената