Начало КЛЮКАРНИК Жената като любовница според зодията

Жената като любовница според зодията

64

Ако съгласно зодията разделим жените на добри и лоши любовници бихме могли да се окажем в грешна посока.

Само вижте, дали имат нещо общо зодиите и описаните качества, които жените притежават, когато става въпрос за любовни отношения.

Жената Овен като любовница

Жената Овен е като ледената кралица от приказката.

Не трябва обаче да се заблуждавате – тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. От друга страна, тя е много сексапилна и обичайно спи гола.

Тя рядко отказва полов контакт, но ако мъжът не би могъл да я задоволи, бързо си намира друг.

Жената Телец като любовница

Жената Телец са подвластни на планетата Венера и обичат много да флиртуват с представителите на силния пол. Ако се намира в компания с няколко мъже, тя не би пропуснала да изпрати еротични сигнали на всеки един от тях. Загрява бавно, но е упорита и настойчива. Знае какво иска. Жените от тази зодия имат нежна кожа и обичат допира на коприна. Сексуалният им глад е незадоволим

Жената Близнаци като любовница

Жената Близнаци е като харем – тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. За да бъде задоволена, са необходими неизчерпаема фантазия и постоянно експериментиране.

Жената Рак като любовница

Жената Рак подобно на морска раковина , ще се свие в черупката си и само най-чувственият и търпелив любовник ще успее да я извади от там. Тя изпитва необходимост от сигурност. Тя е перфектна домакиня и къщовница. Въпреки това, ако намери истинската любов, тази жена ще стане незаменима сексуална партньорка за цял живот. Тя не може да се преструва, а на вас пък това няма да ви е нужно

Жената Лъв като любовница

Жената Лъв винаги е в центъра на вниманието и често е най-ослепителната жена в компанията. Ако ви се удаде да я оплетете в мрежите си, знайте, че може да бъде егоцентрична и извънредно много суетна. Тя обича да манипулира в спалнята мъжа или любовника си. Като царица на котките Лъвицата е жизнерадостна, силна и много сексапилна. Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня. По-скоро е призвана да доставя наслада на мъжа в леглото.

Жената Дева като любовница

Жената Дева най-често остава стара мома . Не че не са привлекателни, обратно. Просто имат много високи изисквания към кандидатите си и не преувеличават значението на секса в отношенията си с партньора. Налейте на Девата повечко шампанско и няма да сбъркате.

Жената Везни като любовница

Жената Везни е невероятна и винаги е обкръжена от красиви мъже. За да привлечете вниманието й, е необходимо да използвате зрелищни примамки. Много си пада по огледални тавани и водни легла. Обича новаторството в секса.

Жената Скорпион като любовница

Жената Скорпион може да ви изтощи , но никога няма да ви омръзне. Сексапилна и доминираща в леглото, тя ще иска още и още цяла нощ! Единственият проблем при нея е как да я накарате да спре. Можете на свой риск да я накарате да ревнува, но…

Жената Стрелец като любовница

Жената Стрелец е огън , обича да флиртува и е невъзможно да бъде вързана само към един мъж. Не очаквайте от нея да ви бъде вярна, но затова пък може да ви достави силна наслада и много забавления. Любимото й място за сексигри е извън дома, като изобщо не се притеснява от съседите или от случайните зяпачи. Тази жена обаче се интересува само от собственото си сексуално задоволяване и не би могла да се преструва, колкото и да ви се иска.

Жената Козирог като любовница

Жената Козирог външно е резервирана и скромна, но иначе е способна на много силни страсти и чувства. В леглото тя е като фурия и може да бъде запалена само от една-единствена ласка. В секса с нея използвайте въображението си. Тя обожава нестандартните решения.

Жената Водолей като любовница

Жената Водолей мрази да я форсират в леглото и да я третират само като сексуален обект. Съумеете ли да я изкушите обаче, внимавайте. Тя може да бъде като необуздано животно с неутолим апетит. Тя обича забавленията и смеха. Като партньорът й е задоволен от нея, тя е на седмото небе от щастие.

Жената Риби като любовница

Жената Риби е склонна да се увлича по окултното и дори по магиите. Умее да бъде загадъчна, а често е направо вълшебна. Обича еротичните фантазии. Би изпълнила всяко нестандартно желание на партньора си.

 

Източник: За жената