Начало КЛЮКАРНИК Рачков пак отвя всички! Вижте как изкарва по 20 бона само за...

Рачков пак отвя всички! Вижте как изкарва по 20 бона само за няколко часа! В средите му завиждат, защото е

93

Димитър Рачков доста се замогна, не спира да заработва частно!

Димитър Рачков прибира пачки не само като водещ. Култовият комик е водещ на две предавания в ефир „Господари на ефира” и „Като две капки вода”.

Това обаче далеч не е всичко, с което се занимава актьорът.

Той е изключително много търсен да води различни тържества и най-вече сватби. Но не всеки може да си го позволи. Защото тарифата на екс любимия на Мария Игнатова е двадесет бона.

Според упоритият слух комикът прибирал тлъстата сума, за да весели гостите на тържеството. За целбта той имал солиден реепертоар от лакардии, но богаташите най-предпочитали образа му като този на екранния Жоро Бекъма.

Героят му от комедияйния сериал „Пълна лудница” го изстреля на върха на славата.

Но Рачков сменявл още няколко екранни образа, по желание на неговите гости, които веселял. Най-много го търсели за сватлбени тържества, пише разкрития.ком.

Предвид железният договор с клана Халваджиян цялата сума не отивала в банковите сметки на комика. Димитър рачков давали солидна парса на дългокосият арменец.

Именно на тази продуцентска фамилия Димитър Рачков дължи част от голямата си слава и известност.

Не са малко тези, които били готови да се разделят с двадесет бона, за да имат димитър Рачков, който да ги весели. Очевидно е, че скечовете се харесват на хората с пари.

На тези тържества винаги присъствала по една поп фолк дива или естрадна легенда, които забавлявали гостиет по време на почивките на комика.

Той прибира тлъсти пачки и от частни партита. Както и от реклами на известни търговски фирми.