Начало КЛЮКАРНИК Хилда Казасян взе акъла на зрителите на Капките с перфектната си фигура!...

Хилда Казасян взе акъла на зрителите на Капките с перфектната си фигура! Певицата има една голяма тайна, ето каква е!

142

Хилда Казасян в перфектна форма, джаз певицата се втали със стафидена вода

Хилда Казасян показа невероятна форма в предаването „Като две капки вода”.

Дъщерята на Вили Казасасян демонстрира идеална фигура като на младо момиче. Въпреки, че винаги е имала проблеми с килограмите.

Джаз певицата от години се бори с пухкавата си фигура, но все не й се получаваше. А сега могат да й завидят дори много по-млади жени.

От две години очарователната изпълнителка се е сдобила с тяло на тийнейджърка. И от ден на ден става все по елегантна.

Тайната й диета се правела със стафидена вода и не било много популярна у нас. Според специалисти режимът за отслабване освен, че бил много полезен има и лечебни свойства. А освен това е много евтин така, че всеки, който иска може да го проведе.

Хилда споделя, че полезната смес се приготвя много лесна, а на всичко отгоре е и вкусна. Тя признава, че в началото не й се вярвало, че ще постигне такъв резултат. Но в последствие се убедила, че наистина прави чудо с тялото й.

За водата от стафиди са необходими две чаши обикновена вода (около 400-500 г) и 150 г сухи гроздови зърна. Водата се загрява на котлон, но трябва не само да заври, а да кипне. Добре измитите стафиди се слагат в нея и така врат 20 минути, предават от hotnews.bg.

Така получената лечебна течност се консумира сутрин на гладен стомах, но винаги трябва да е топла. След 35 минути се пристъпва към първо хранене.

Стафидената вода се приготвя всеки ден. Най-добре е това да стане вечерта, а на сутринта преди консумация да се затопли.