Начало КЛЮКАРНИК Сега блести в Капките, но никой не знае за тежкото минало на...

Сега блести в Капките, но никой не знае за тежкото минало на Златка Райкова! Това остави всички без думи, още на 14 е станала

103

Златка Райкова е имала нелеки години през младостта си!

Златка Райкова, която имаше повече от успешно начало в новия сезон на „Като две капки вода“, сама си е извоювала всичко в живота. И това не са празни приказки, а самата истина.

Разкритията направиха близки до нея източници, които разказаха как Злати тежко е преживяла развода на родителите си. Тогава тя е била само на 14 години, а баща й решил да си грабне шапката и да напусне семейството си.

В родата на Златка Райкова това било повече от несопустимо и всички – баби, лели и чичовци, се опитали да вразумят баща й. Но той не отстъпил. Човекът малко по-късно емигрирал в Испания, където успял да си уреди живота и вече 17 години е там.

Русата Златка останала да живее с майка си като завършила гимназия в родния си Пазарджик. След това дошла в столицата с идеята да учи в университет, но се подлъгала по блясъка на светския живот.

Научила за конкурса Мис Плеймейт и моментално решила да участва в него. След като го спечелила, животът й тотално се преобърнал и Райкова променила изцяло приоритетите и целите си.

Оказа се, че точно в онези години, родителката й също напуснала страната. Тя едва свързвала двата края с ниската си заплата, заради което се омъжила втори път. А след това със съпруга й заминали да работят в Ирландия, където са вече 12 години, пише разкрития.ком.

„Златка остана сама и само с едната си баба. С нея тя споделяше всичко и й имаше пълно доверие. Но общо взето всичко, което си е спечелила, извоювала и на което се радва днес, е дошло от собствените й сили и усилия“, коментират източниците.