Начало КЛЮКАРНИК Усмивката в Капките е само фасада! Вижте каква драма разкъсва душата на...

Усмивката в Капките е само фасада! Вижте каква драма разкъсва душата на Софи Маринова! Гринго я вкара в страшна беля!

60

Софи Маринова на ръба на фалита, ромската перла профука всичко покрай Гринго

Софи Маринова затъна в борчове покрай младия си любовник. Ромската перла се спасява от фалит  с участие в имитаторското шоу „Като две капки вода”.

Софка се спазарила с продуцентите за 30 бона хонорар. С които временно да закърпи положението си. Ромската перла признава, че всичко, което е изкарала с якия си глас похарчила до стотинка по Гринго.

Само за три години откакто са заедно певицата пръснала половин милион. Напоследък нямало много изяви затова с голям кеф се съгласила да влезе в телевизионния формат за имитатори.

След като прибра при себе си Гринго в столичното си жилище Софи пръскала пачки на поразия. Купувала му само маркови дрешки, водела го по изискани ресторанти и от време на време на някоя екзотична екскурзия, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Освен за любовника си певицата влязла в преразход и с пораснали си син Лоренцо. Който тръгна по гаджета и непрекъснато я врънкал за някой лев. Да си черпи приятелките.

На всичкото отгоре след ареста на Гринго Софка пръснала и луди пари по адвокати да го извади от килията. Само дето нищо не стана и парите й отидоха на вятъра.

Съвсем скоро се разнесе слух, че певицата вече си има и нова тръпка. Не може да седи без мъж и бързо намери заместник на Тодор Давидов. Но въпреки това не зарязала бившето си гадже в затвора. А всяка седмица му пращала пълни колети с продукти и разни други неща, които са му разрешени да получава.