Начало КЛЮКАРНИК Емилия показа новия си любим, първи снимки! Феновете останаха потресени от това,...

Емилия показа новия си любим, първи снимки! Феновете останаха потресени от това, което видяха! Та той е

104

Емилия показа мъжа до себе си, месец след като обяви публично връзката си с арабина Жорж Башур.

До сега двамата не бяха се появявали заедно. От снимката се вижда, че чалга дивата сияе от щастие, пише hotarena.net

Под кадъра тя написа: „Любов, време е!!! Ръката, която никога няма да пусна!!!“. Фенове на бившата на Коко Динев я засипаха с коментари, но освен пожеланията за щастие не липсваха и такива:

„Ужас той е поне с 15 години по голям от нея. Толкова ли парите са и важни че си съсипа семейството. Ужас нямам думи“, пише един от последователите на Емилия в инстаграм.

Друг добавя: „Гледам и не вярвам на очите си възможно ли е такава любов Емилия е хубавица а този до нея сякаш е баща и защо всички певици трябва да бъдат с милионери защо всичко трябва да е свързано с пари защо не си хванат едно нормално момче да гледат истинската любов животът е един да го изживеят в любов, а не само пари на тази снимка аз не виждам любов сигурна съм че при Емилия е същото“.  Тя бързо трие негативните коментари и на стената се мъдрят само такива:

„Бъдете щастливи , пиленца“, „Радваме се и ние на твоето щастие!“. Колко ще продължи това щастие предстои да разберем. Припомняме, че в интервю изпълнителката съобщи, че връзката им е от няколко месеца, но двамата се познават от години. Още през 2011 г., три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур.

Според разказа на свидетелката двамата били в голяма компания, но било ясно, че между тях прехвърчат искри. Точно в този период Коко имаше афера с колежката на Еми – Преслава, която дори се сдоби с апартамент от Динев. Очевидно наранена, русокоската тогава стопля отношенията си с Жорж. Само няколко месеца след като е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата обяви официално, че се е разделила с бившия собственик на „Кошарите“, лансирайки тривиалното обяснение, че са се скарали заради битовизми. След това даде втори шанс на връзката им.