Начало КЛЮКАРНИК За какво Гущеров даде на Мария 17 бона, след като са разделени?

За какво Гущеров даде на Мария 17 бона, след като са разделени?

97

Христиан Гущеров плаща развода си с Мара Отварачката, като й подарява почивки и круизи на екзотични места. Юридически раздялата между двамата още не е станала факт,

но бизнесменът е решил да смири устрема на все още официалната си половинка, като й подари преживявания из Бахамите и други части от Карибите, пише в. Телеграф.

Според колежки на Мария, която продължава да е от най-вървежните фолкпевици, тя е прибрала от Гущеров поне 17 бона за круиза до Бахамите. 12 е струвала самата почивка, а 5 бона били джобните й пари.

Всъщност певицата искала повече за из път и отмора, но засега минала само с тези и с обещанието, че после ще има още. Мария е всепризната майсторка да измъква бакшиши по време на участията си. Предполага се, че и сега е действала по подобен начин и Гущеров, за да я смири, й дал 5 бона джобни.

Тя е на Бахамите с щерка си Марая, която, въпреки че не е дете на Гущеров, той си я има като своя дъщеря.

Мара Отварачката си била взела на Карибите и флашка с неини песни. Като излизала в чужбина, тя винаги си я носела за всеки случай. Смятала, че трябва да й потрябва и някой да се позаинтересува от творчеството й в музикален аспект.

В същото време Гущеров и настоящата му изгора – Гонзовица, както викат на плеймейтката Светлана Василева, са на почивка из Централна Европа. Идеята им бе да се срещнат с Добромир Гущеров, бащата на Христиан, който не искаше и да чуе за Гонзовица. Засега не е ясно дали това е станало и дали бащата е дал одобрението за тази връзка на сина си. /Блиц