Начало КЛЮКАРНИК Покри се вдън земя и никой не знае за това! Вижте с...

Покри се вдън земя и никой не знае за това! Вижте с кого живее Ани Цолова в момента! Депресията я съсипя и тя

107

Ани Цолова заживя с майка си в семейното гнездо, родителката й се нанесе в тузарския й дом

Ани Цолова, която позорно бе уволнена от Нова тв на пожар повикала майка си да живее с нея. Журналистката изпаднала в тежка депресия след изгонването. На родителката й се наложило да се грижи за домакинството на бившата тв звезда.

Георгина до скоро била даскалица в училище в Плевен. Но след като щерката й бе натирена от медията, където работеше възрастната дама уведомила ръководството на школото че вече й е време да излезе в пенсия.

Това се случило след като Ани се крила  в родния си дом няколко седмици след скандалното й уволнение. Тогава решила да вземе майка си да й помага вкъщи. Натоварила й багажа и от тогава тя не е напускала тузарския палат на ексводещата в Драгалевци.

Най-недоволен от присъствието на Георгина бил съпругът на Ани. Операторът Васил Мичев никак не бил щастлив от факта, че тъща му живее с тях. Той привидно бил в добри отношения с учителката, но тя още от самото начало не била доволна от факта, че дъщеря й се свърза с него.

Тревожел я факта, че Васко бил разведен с дете и не се славел с голямо трудолюбие. Телевизионерът все по-често предпочитал да излиза да пие с приятели навън и да не се задържа много в дома си.

За сметка на баща си внукът Калоян бил много щастлив от присъствието на баба си. Тя поела изцяло грижите за него и му помагала да си пише домашните, предават от retro.bg.

Георгина въртяла и домакинството. Дъщеря й нямала желание дори да отиде до близкия магазин да напазарува. Последният удар, който понесла било назначаването на Аделина Радева на нейното място. А Виктор Николаев, който освен екранен партньор й бе приятел демонстрирал опасна близост с новата си екранна половинка и не се обаждал на Ани дори по телефона.