Начало КЛЮКАРНИК След смъртта на мъжа си тя преспа с 80 омъжени мъже, казвайки,...

След смъртта на мъжа си тя преспа с 80 омъжени мъже, казвайки, че жените им знаят и нямат нищо против

117

Луиз Дер Велд е на 43 години и работи като секс терапевт. Тя смята, че трябва да живее всеки ден, сякаш е последен, като признава, че е имала афера с много любовници. Вдовицата е майка на две деца. Тя признава, че след смъртта на съпруга с е спала с 80 женени мъже.

Луиз казва, че жените на нейните любовници знаят за изневярата на мъжете си. „Със съпруга ми решихме да имаме открити отношения през последните години от нашия брак. Така че продължих и след смъртта му, научи ме, че всеки ден трябва да се живее така, сякаш е последният „, казва Луиза, чийто съпруг умира внезапно на 34 години. Те заедно имат две деца, едното едва 12, а другото на 17 години.

„Традиционният брак често се проваля, защото се основава на модел, който не се е променял за 150 години. Голям брой жени могат да бъдат обвинявани, защо мъжете им изневеряват. Но това е така, защото просто губят желанието си за секс и напускат спалнята. Те напълно се посвещават на деца и домакинството и престават да мислят за брака и съпруга си. Не съм изненадан от факта, че мъжете предават жените си. Разбира се, очевидно е, че някои мъже могат да живеят без секс, така че обвинявам и жените, които изневеряват „, казва Луиза.

Нейното цялостно виждане е, че „жената трябва да се възползва от своята сексуалност на максимум“, така съветва и клиентките си.

„Хората трябва да бъдат по-малко съдени и повече посветени на секса. Животът е твърде кратък, за да правиш секс само с един човек „, заключи вдовицата.

Когато става дума за идеален партньор, категорично казва, че иска човек, който да мисли точно като нея.

„Искам мъже, които искат секс като мен“, казва тя. „Около 60% от двойките ще изпитат измама. Ако те са по-отворени за секс, това би било по-малко „, казва Луиза, която сега провежда семинари за терапии на двойки, които насърчава да говорят за сексуалните си фантазии.

Също така организира семинари, в които участниците могат да правят секс помежду си. Тя има собствена фирма под името „Бъдеща любов“.

„Почивките просто насочват прожекторите към всичко, което е лошо във връзките и куца. Хората осъзнават, че в живота трябва да се случи нещо повече от досаден секс със същия партньор.