Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: На търга Ийт вдига страшен...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: На търга Ийт вдига страшен скандал на Иджлял и унижава Нур

131

Ийт разказва на брат си и Елмаз за решението на Нур да работи като манекенка.

Иджлял научава, а Фатих се възползва от момента да настрои влюбените от „ Сега и завинаги ” един срещу друг.

Внушава на Нур, че връзката й само я наскърбява и Ийт е егоист. Иджлял ангажира Нур за ревюто на бижута. Полицаи арестуват Ямур за извършени обири. Емин споделя за случилото се с Фатих и братовчедка си.

Нур се опитва да се свърже с Ийт, но той не отговаря на обаждането й. На другия ден Иджлял й пречи да се видят. След това Ийт публично я гони от компанията си, което тотално я разгневява и става начало за нов неприятен скандал между тях. Фатих се появява в подходящия момент, за да я утеши. След като си тръгват Ийт едвам се спасява от куршумите на неизвестен престъпник.

Секретарката на бизнесмена споделя с Иджлял за скандала в компанията. На благотворителната вечер обаче се разразява още по-грозна сцена. Ийт, който придружава майката на сина си, изтръгва колието от врата на любимата си. Скарва се с Иджлял, която се прави на невинна в интригата, а Нур пада и плаче пред светкавиците на репортерите.

В агенцията са доволни – скандалът става причина всеки да иска Нур за рекламно лице. Айтюл е засрамена от позора, но Иджлял е доволна, че е разделила завинаги Ийт със съперницата й. Елмаз прави опит да защити Нур пред любимия й, но без полза. След това заплашва Иджлял, че ще разкрие номерата й с Фърат. И Емин получава оферти за снимки като Нур. Елмаз поощрява Ямур да бъде откровена с брат й. Споделя й за увлечението му по друго момиче, без да й каже, че това е Ярен.

Джахит не е съгласен сестра му да се вижда с „шурея”. Това е повод двамата да се скарат с Елмаз – сцената е предадена от Назлъ. Вертолетът, който Фатих управлява се разбива в следващия епизод на „Сега и завинаги”. Преди инцидента той е казал на Ийт да скочи. Иджлял и Нур се тревожат за мъжа, когото обичат. Нямат вест нито от него, нито от Фатих.

 

Източник: За жената