Начало КЛЮКАРНИК Мнозина са се опитвали да разгадаят тайната на вечната младост на Лили...

Мнозина са се опитвали да разгадаят тайната на вечната младост на Лили Иванова, но примата си има секретен ритуал! Ето какъв!

59

Лили Иванова се презапасява с лековитата суровина, която освен всичко има и подмладяващ ефект

Лили Иванова стриктно спазва навиците, които си изградила от години. Благодарение на тях примата се поддържа в топ форма и въпреки възрастта си изглежда блестящо.

От години певицата разчита на лековита суровина за изцерение на ставните болежки. Но освен, че цери проблеми с костите, този лек й помага да запази младостта и свежестта на кожата си.

Примата разчита на лековита кал от село Баня. Тя се добива от естествено находище в района и по лечебни свойства превъзхожда дори поморийската кал.

За разлика от калта в Поморие, тази от село Баня се добива единствено от растителни източници. Влизащите в състава й минерали от минералните извори в района, превръщат тази кал в уникален продукт.

За запазване на здравето и красотата си Лили Иванова разчита на уникалната суровина, добива от торфеното езеро в село баня.

Навремето там била направена баня за цар Борис Трети, който също имал ставни проблеми. И към днешна дата на лечебното място функционира санаториум. Но за съжаление той е доста занемарен, въпреки че предлаганите в него процедури са на високо ниво.

Вместо да посещава естественото кално находище и намиращия се в близост до него санаториум, Лили Иванова предпочита да се наслади на процедурите в комфорта на дома си.

Примата се презапасява с буркани от лековитата кал, която ежеседмично използва за процедури. Пред колегите си тя се хвали, че след всяка процедура се чувства като преродена. Усеща тялото си леко, пише „Ретро“.