Начало КЛЮКАРНИК Актьорът Малин Кръстев крие страшна семейна драма

Актьорът Малин Кръстев крие страшна семейна драма

88

Талантливият актьор Малин Кръстев рядко говори за личния си живот, който е белязан от тежка семейна драма, започнала още от раждането му. Майка му Надежда се запознава с баща му Малин в столична болница, където тя е медицинска сестра, а той лекар.

Докторът обаче по това време е женен, макар да няма деца от законната си съпруга. Покрай многочасовите дежурства и огромното напрежение в работата, мъжът започва афера с Надежда, но заявява, че никога няма да напусне жена си.

За добро или за лошо обаче, медицинската сестра забременява и взема категоричното решение да роди детето, като таи надежда, че щом бебето се появи на бял свят, баща му може да заживее с нея. Плановете й обаче не се сбъдват. Мъжът отказва да се разведе, макар че събира сили и признава на съпругата си, че чака извънбрачно дете от своя колежка, пише „Галерия“.

Изненадващо жената на доктора предлага да вземат бебето, когато се роди, и да го отгледат като свое. Щом чува идеята обаче, Надежда категорично се съпротивлява.

В крайна сметка се разбират, че докторът няма да напусне съпругата си, а Надежда ще гледа сама детето, но ще получава помощ от баща му. Таткото на Малин се оказва отговорен  родител, грижи се за малкия и неслучайно актьорът носи неговата фамилия.