Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за понеделник, 5 март-РАК Добри възможности, ЛЪВ Изключителен успех

Дневен хороскоп за понеделник, 5 март-РАК Добри възможности, ЛЪВ Изключителен успех

61

Понеделник ще бъде ден изпълнен с възможности за постигане на желаните цели. Не се колебайте да поемете цялата нужна отговорност за да увеличите шансът си за успех.

Дневен хороскоп ОВЕН
Напрежение
В особено настроение сте, но в същото време и творчески амбицирани да покажете скритите си таланти.

Напоследък, липсата на почтеност във взаимоотношенията се е превърнала в редовна практика за почти всички хора, и реализацията на деловите и другите задачи става все по-трудно. Избягвайте конфликти! Липсва ви стабилност! Възстановете я чрез честни действия! Пазете се от удари!

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Към стабилизация
Търсете компанията на хора, които обичате и които ви обичат. Това ще направи деня ви приятен и полезен за всички ви. Телците действат за укрепването на позициите си, но все още не демонстрират достатъчна активност в това направление, защото са ангажирани с отстраняването на проблеми. Следващата важна стъпка е да влезете в съюз с някого. За по-малко от два месеца ще достигнете до видим напредък.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Стабилизирайте се
Нетипично за представителите на знака, повечето от вас днес ще предпочетат да прекарат деня активно. Близнаците са се устремили към място, което ще им гарантира по-висок имидж  и подкрепа за разгръщане, гарантиращо желан напредък. Дотук всичко е повече от добре, но се оказва, че мнозина все още не са готови. Липсата на стабилност е крещяща. Действайте усърдно в това направление.

Дневен хороскоп РАК
Добри възможности
Запазете за себе си намеренията, не ги правете достояние на всички. През този ден е важно да не се отпускате и да не обръщате внимание на евентуално дочути негативни квалификации по ваш адрес. Активизирайте се за реализацията на целите си, ще действайте с неотслабващо темпо. Денят ви предоставя чудесни условия за материална реализация.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Изключителен успех
Със сигурност приоритетите ви за деня не включват развлечения и други разтоварващи занимания, но се погрижете те да не ви липсват. Днес  вашата делова и финансова сполука ще е на изключително ниво. Има и някои негативни ситуации, свързани с външните среди и отнасящи се до коварство и зли дела.Пазете се от участие в съмнителни начинания. Влиятелни личности ще подкрепят  реализацията на намеренията ви.

Дневен хороскоп ДЕВА
Напрежение и добър късмет
Очаква ви спокоен и приятен ден днес. С каквото и да се заемете ще останете доволни от свършеното. Понеделник ще е доста напрегнат във взаимоотношенията с околните. Ситуаците в службата и извън нея ще са напрегнати, и  ясно подчертават, че слабо владеещите се, ще влязат с някого в остри конфронтации поради нерешен финансов спор. По принцип обаче денят ви носи добър късмет.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Успявате чрез подкрепа
Денят е непредсказуем. Ще ви вълнуват повече финансови въпроси и почти няма да мислите за домашните и служебните ангажименти. Везните все още не съумяват да успокоят и овладеят ситуацията, в която се намират, а мнозина от зодията действат хаотично. Днес разполагате с шанс да надделеете негативните влияния, и да постигнете желаните цели.  Овладейте нервността си! Ще успеете чрез нечия стабилна подкрепа.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Успех
С поведението си ще провокирате промени, но не бива да се притеснявате. Не може да се каже, че всичко ви е наред, защото повечето от Скорпионите постоянно получават удари от финансово естество, които за  съжаление не могат да  докажат. Понеделник е благоприятен за реализацията  на целите ви. Изключение от тази прогноза правят болните от знака.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Известни затруднения, но и новости
Утрото носи изненади, които ще ви накарат да се заемете с не планирани задачи. Малко проблематичен ден, но  разполагате с много добри възможности за реализацията на материални цели, както и с чудесни перспективи за бъдещето си развитие. В съдбовното ви развитие за момента най-ярко се откроява началото на положителни промени от професионален порядък.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Сблъсък с проблеми от околните
Ако не вземете своевременни мерки, рискувате да попаднете в клопката на домашните ангажименти. Козирозите се сблъскват с проблеми от околните, които няма да им причинят материални загуби, но силно ще ги напрегнат и в много случаи ще предизвикат остри кавги.Ще успеете да се освободите от затруднения в професионалната сфера, а в обществените   контакти постигате успех.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Пълнота за мнозина
На някои от вас им предстои кратко и вълнуващо пътешествие. Понеделник е по-благоприятен и ще зарадва голям процент от Водолеите с пълнота. Някои от знака си проправят път към стабилността, която за момента е отдалечена по обективни причини, но скоро ситуацията ще се промени във ваша полза. Понеделник е проблематичен за контакти.

Дневен хороскоп РИБИ
Раздвижване
Не си позволявайте днес да изпускате нервите си, дори да ви се струва, че няма друг изход. И понеделник ще е напрегнат за Рибите, но вече ясно се очертава раздвижване, което ще предизвика началото на отдавна очаквани промени. Засягат неприятна ситуация от служебно естество, и разширяване на деловите възможности на едни и решаване на жилищен проблем за други.