Начало КЛЮКАРНИК Логиката й бяга! Цветанка Ризова шокира, не е за вярване какво направи...

Логиката й бяга! Цветанка Ризова шокира, не е за вярване какво направи водещата на „Лице в лице“

107

Дори мразовитото време с минусови температури и поледици не могат да откажат Цветанка Ризова от високите токчета. Зяпачи останали безкрайно изумени от решението на водещата да се предвижва по заледените тротоари с неудобни и неподходящи обувки, пише „Уикенд“.

В деня, в който София бяха регистрирани най-ниските температури, а снежната покривка бе 30-40 сантиметра, Ризова спря джипа си „Фолксваген Тигуан” на паркинга край bTV. Ризова слезе от всъдехода, натоварена с две чанти – по една във всяка ръка.

До входа на телевизията имаше голямо разстояние, което Цветанка трябваше да преодолее пеш с 12-сантиметровите си токове.  Ужас се изписа на лицето на журналистката, когато видя колко заледена е настилката. В следващите няколко минути тя пристъпяше едва-едва със сивите си боти, стремейки се да не се пребие. Добре, че бяха чантите й в ръцете та да й помагат да балансира, споделят зяпачи.

Сакатлъкът й се размина буквално на косъм, когато погледът й се разсея към табела с ценоразпис за паркирането. Десният крак на тв звездата се приплъзна напред, но с последни усилия тя успя да удържи тялото си във вертикална позиция, разказват още те. „Леле, Ризова, много внимавай как ходиш, че да не си седнеш на задните джобове”, провикна се в този момент от двайсетина метра встрани колега чешит на популярната телевизионна труженичка.