Начало ЗДРАВЕ Не закусвайте! Сърдечен хирург с революционна техника за намаляване на теглото

Не закусвайте! Сърдечен хирург с революционна техника за намаляване на теглото

106

Лео Бокерия е известен кардиолог, професор, главен кардиохирург на руското Министерство на здравеопазването, специалист, за когото много хора мечтаят да ги приеме. В грижата за пациентите, той изучава изчерпателно човешкото тяло и стига до заключения, които поразяват съвременните специалисти по хранене!

Казват ни, че закуската е задължителен прием на храна, благодарение на която метаболизмът се извършва правилно в тялото и в никакъв случай не трябва да се пропуска. Лео Бокерия казва, че знае колко бързо да отслабнете без диета : просто трябва да се откажете от сутрешното хранене.

Да кажа, че се интересувах от тази информация е да не казвам нищо, защото ми е много по-лесно да пропусна закуската от вечерята.

Как да се храните, за да отслабнете

„Закуската я изяжте сами“ – това е абсолютна глупост, това означава пълна закуска. Тъй като сте будни, тялото започва да влиза в работно състояние, сядате на масата, ядете чиния с месо, тестени изделия, пиете голяма чаша нещо. След това се обличате, отивате на работа – и кой от вас е служител? Чисто физиологично.

От много време съм забелязал, че много от известни хирурзи в най-добрия случай пиеха чаша кафе сутрин. Това е всичко! По обяд (това е, което те наричат ​​обяд) е някакъв сандвич.

И вечер  се прибират у дома, обикновено ядат, след това отиват до басейна, плуват, четат нещо … Затова закуската я дайте на врага, на обяд – лека закуска, а вечер яжте обичайно, без да е обилно, а след това – физически упражнения. Според моите наблюдения в страни, където хората живеят дълго, те живеят така …

Дейвид Левицки от Университета Корнел проведе обширни проучвания, които показват, че ако пропуснете закуска поне няколко пъти седмично, можете значително да отслабнете! Хората, които не се хранят сутрин, изпитват остро чувство на глад на обяд, но това не означава, че ще приемат повече калории от останалите, а просто трябва д хапнат, за да не изпитват чувства на глад. Но калориите които приемат на ден, те са по-малко от тези, които ядем на редовна закуска.

Ако мислите за това как да ядете, за да отслабнете , не забравяйте да опитате тази диета. Противопоказанията са  само за хора с диабет, които трябва да контролират нивата на кръвната захар. За останалите е напълно приемлив план!

За да постигнете по-добри резултати, пробвайте поне малко физическо натоварване и се опитайте да избягвате определени храни. Лео Бокерия включва сирене, мюсли, колбаси, минерални зърнени храни, извара, пакетирани сокове.

Отслабналите знаят колко хубаво е да бъдете доволни от тялото си и да се гордеете с волята си. Опитайте тази техника на виден лекар, това е един от най-лесните начини да контролирате теглото си, за което знам!