Начало КЛЮКАРНИК Алена алармира: Пазете се от този понеделник, много е коварен! Черни облаци...

Алена алармира: Пазете се от този понеделник, много е коварен! Черни облаци са надвиснали над тези зодии!

88

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен Не допускайте загуба на пари заради необмислени инвестиции, за които сте готови да дадете съгласие.

Изнервени сте, а емоцията допълва невъзможността да си наложите спокойствие. Не се доверявайте на хора, които искат да ви натоварят с техни проекти.

Телец Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова ви съветвам да не бързате с начинанията си. Вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна.

Близнаци Начинанията са успешни. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт. Прибързаността на работното ви място е забранена. Постарайте се да покажете на колегите си, че цените качествата им.

Рак Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, защото между хората, с които се срещате, са ваши бъдещи делови партньори. Избягвайте разправиите на публични места, за да си спестите грубото отношение от страна на непознати хора.

Лъв Ще получите неочаквана, но важна подкрепа от влиятелни познати. Не е във ваша полза да сте прибързани въпреки огромното ви изкушение. Жънете впечатляващи успехи в професионалния живот. Направете реална оценка на възможностите си.

Дева Запознанствата ви може да не са подходящите, затова не споделяйте плановете си с непознати хора. След време ще съжалявате, че сте се доверили. Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни и настойчиви наставници.

Везни Бъдете разумни. Не е необходимо да харчите пари на обяд за случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие.

Скорпион Заемете се с ежедневните си задължения на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, ако усещате липсата на компетентност. Емоцията е водеща и може да доведе до проблеми в отношенията ви, ако не я овладеете.

Стрелец Въпреки трудностите по пътя си сте в професионален подем. Успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ. Не се претоварвайте от работа, а вечер отделете време за разтоварване с приятелска среща.

Козирог Приходите ви ще дойдат, ако сте дейни. Трудностите са случайни и не заслужават вниманието и притесненията ви. Бъдете уверени в качествата и знанията си. Не разчитайте на помощ, тъй като завистници искат провала ви.

Водолей Бъдете отговорни и внимателни. Не тръгвайте на път, ако сте заредени с агресия. Планирайте действията си, свързани с постигане на новите ви планове. Въпреки трудностите ще се справите със задачите си на работното място.

Риби Не отказвайте предложения за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите в рамките на този ден. Ще ви изненада с високи финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията от колеги и приятели не са добронамерени. Отговорността към постъпките ви е задължителна.