Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Ийт уволнява Нур, въоръжени мъже нападат фирмата...

Днес в Сега и завинаги: Ийт уволнява Нур, въоръжени мъже нападат фирмата и стрелят по Фатих и Ийт

88

Вижте какво ще се случи днес (05-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „.

Нур и Елмаз коментират поведението на Ямур. Емин е обезсърчен заради момичето, което му допада.

Нур посочва това на братовчедка си. На излизане за работа Ийт и Нур се засичат, но Иджлял е след Ийт. Той я праща да заминава за ателието, но тя забелязва, че ѝ двамата не са в с настроение.

Нур се засяга от поведението на Иджлял, пали колата си и отива във фирмата. Айтюл споделя с Назан, че сестрата на Ийт се е занимавала с обири. Двете си мислят да разкажат всичко на Ярен. Джахит иска да отиде при сестра си. Айтюл минава покрай него. След което влиза в стаята си и звъни на Ярен. Емин отива при Ямур в парка. Двамата говорят. Момичето е избягало от къщи. Ййт е във фирмата. Разпорежда се да извикат Нур при него. Ийт уволнява Нур.

Обяснява ѝ, че фирмената политика е такава, че никой не може да работи на друго място. Нур се вбесява, но Ийт е непоколебим. Казва му, че сега си отмъщава, макар че знае за дълговете ѝ. Иджлял говори с организаторите на търга. Целият персонал наблюдава как Нур си събира нещата. Фатих отива при нея. Помага ѝ да си тръгне. Нур се сбогува с приятелите си от фирмата. Ийт я гледа.

Тя се връща и му казва, че здраво и стабилно ще се изправи на краката си, за да му докаже, че може да се справи сама. Фатих се опитва да я успокои. Въоръжени мъже нападат фирмата и стрелят по Фатих и Ийт. Те се отбраняват, но мъжете си тръгват с една кола. Двамата разбират, че мафиотите пак са се върнали. От агенцията се обаждат на Нур, че е получила ангажимент за участие. Ийт отново вдига скандал на Фатих. Той обаче е професионалист и предлага да отидат във фабриката с хеликоптер. Елмаз пита братовчедка си дали всичко е свършило. Джахит упреква брат си, че е наранил момичето, а така наранява себе си.

Ямур обикаля пред дома на Емин. Той й обяснява, че вече е обикнала братята си. Те очакват да ги прегърне. Ямур се ядосва и започва да удря Емин. После двамата се целуват. Ямур избягва в дома на братята си, невярвайки на случилото се. Иджлял се подготвя за търга. Подготвила е специален уникат, който да носи Нур. Споделя с майка си, че Ийт е уволнил любимата си. На другия ден Фатих се среща с Нур. Тя се хвали, че вече има ангажимент и го пита за Ийт. Той отговаря, че с партньора си ще ходят в командировка, но ще летят с хеликоптер, тъй като Ийт вечерта имал ангажимент./За жената