Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал вижда бебето на Нихан в стаята на...

Днес в Черна любов: Кемал вижда бебето на Нихан в стаята на Зейнеп, Емир побеснява от яд

117

Вижте какво ще се случи днес (5-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Емир звъни на Зейнеп. Кемал се качва в колата си, за да се пребори със себе си. Тарък го вижда и му казва, че вече не работи за Емир.

Хюсеин е спокоен, че двамата братя са се сдобрили.

Емир не може да се свърже със Зейнеп. Туфан го пита дали има някаква работа за него. Зехир преследва Зехра. Тя му казва, че за нея той е мъртъв. Зехир я предупреждава да не работи за Емир. Нихан моли комисар Хакан да й помогне да намери бебето. Разказва му, че Емир я заплашва. Той обещава. Кемал разказва на родителите си, че животът в изолатора го е променил. Асу става от масата, разстроена. Лейля отива при нея.

Асу обяснява, че плаче защото на Кемал са причинили много болка. Кемал се обръща към сестра си. Иска да я накра да разкаже за нея и за този, чийто товар носи на гърба си. Иска да разбере как Зейнеп е станала бавачка от снаха на Сезин. Минавайки край стаята на Зейнеп, Кемал чува бебето да плаче. Отваря вратата, влиза и сяда при него. Започва да си играе и детето се усмихва, хващайки го за пръста. В това време Зейнеп влиза. Кемал ѝ се кара. Пита сестра си дали е нейното бебе. Тя отговаря отрицателно. Кемал не ѝ вярва. Заявява, че вече няма сестра.

Непознат човек заговаря Лейля. Случайно споменава пред нея за случка от нейното минало. Кемал се намесва. Този мъж предупреждава, че онази жена и детето трябва да са се прибрали. Кемал е шокиран. Зейнеп се прибира с бебето. Емир я чака. Пита я къде е била. Тя се оправдава с бебето. Емир ѝ заповядва да го сложи да спи и да решат въпроса. Зейнеп му казва, че е била при родителите си. Емир побеснява от яд. Нихан се обажда на Емир. Казва му, че всеки момент бебето ще се събуди. После му обяснява какво да направи, за да не плаче дъщеря й. Емир я слуша, но оставя телефона до бебето, за да може Нихан да чуе плача му.

Възползва се от ситуацията и отново поставя ултиматум на жена си да се върне при него. Нихан пише съобщение на комисаря да намери детето. Той ѝ дава вяра, че има развитие по въпроса. Кемал пита Асу дали вече няма да живеят като мъж и жена. Тя отговаря, че цял живот само това е искала. Като си лягат, Кемал си мисли, че е с Нихан…

 

Източник: За Жената