Начало КЛЮКАРНИК Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи: 3 спиращи...

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи: 3 спиращи дъха зодии

110

Въпросът за привлекателността на жените се поставя от обществото по всяко време и остава загадка защо някои мъже са готови да поставят в краката на някои жени целия свят,

а други като тях просто ги харесват. Психолозите казват, че случаят във възпитанието и как да се отнасяме към едно

момиче като дете, сексолозите твърдят, че самочувствието е причината, но астрономите твърдят, че звездите са виновни.

Отново се обърнахме към звездните специалисти, за да разберем под коя звезда трябва да се роди жената, така че часовникът на мъжете винаги да сочи 12:00 часа.

Разбира се, всички жени са удивителни, но класацията на астролозите дава на тези зодии пълно предимство.

Женски зодии, които карат мъжете да загубят ума и дума

3 място – Везни

Като изключително женствена, тя в същото време е интелигентна, красноречива и активна. Веднъж в трудна ситуация Везни може да стане напълно безпомощна и да се държи като истинска дама – ще намери спасение в мъжко лице. Струва си да се отбележи, че жените, родени под този знак, са известни с красотата и нежния си нюанс, както и с дълбокото отвращение от всичко непривлекателно.

Тя има изискани маниери, тя винаги е елегантно облечена, които използва лек парфюм, обича скъпи бижута и се опитва да се обгражда с лукс, но тя има страхотно чувство за хумор и е много интелигентна. Същата сложност се отнася и за мъжете. Всичко в него трябва да бъде съвършено – от материалната ситуация до външния вид. Везните предпочитат творческия живот на артистите – актьори, певци, писатели, художници, музиканти, а не бизнесмени.

Жените във Везни са много самокритични. Те винаги са в крак с времето и правят всичко възможно, за да изпъкват от тълпата конкуренти. Вижте само Моника Белучи, Ким Кардашиан или Брижит Бордо – те са красиви на всяка възраст. Да, жените, родени под този знак, не са склонни към постоянство. Те обожават флирта и разнообразието.

Всъщност, Везните не се интересуват от човека като такъв. Те просто искат да им се възхищават. Влизайки в стаята, тя я осветява със сиянието си. Нейният ентусиазъм предизвиква същата реакция от другите.

2-во място – Водолей

Жената Водолей има високи изисквания, които тя не иска да подценява, и настоява, любимият да я третира с голямо уважение. Тя е чувствена и много интелигентна. Водолеят обича партитата, чувства се чудесно като кралица в обществото и винаги е готова да приеме покана в последната минута, от когото тя харесва. Тя не знае как да лъже, защото не иска да бъде лъжец.

Непредвидимостта на жените от този знак на зодиака прави комуникацията с тях интересна и вълнуваща. Очарователният и скромен Водолей може да удари събеседника с цял извор на страсти, принуждавайки дори мъжете, които се смятат за експерти в женската психология да замълчат. Жената от тази зодия действа, както си иска, независимо от правилата. Поведението й за останалите остава пълна мистерия.

Тя обича красиви неща, включително човешкото тяло. Така че комплиментите за нейната фигура ще бъдат много подходящи. Жена Водолей участва в живота на половинката си. И това е чудесно за мъжете, защото тогава те се чувстват необходими. Може би това е една от основните карти на тези жени.

Първо място – Дева

Най-голямата съблазнителка сред зодиите е Дева. Всеки би бил доволен да се присъедини към мнението на Чехов, че всичко у  една жена трябва да бъде съвършено. Тя е също толкова емоционална, колкото и другите жени, но знае как да се справя добре с чувствата си. Вътрешните й стремежи почти винаги остават тайна. Тя се държи сериозно и с достойнство. Такава мистериозна жена.

Тя може да бъде щедра, търпелива и любезна, но в същото време тя остава студена и се поддава на разума, а не на сърцето. Тя знае какво иска един мъж. Ако той не разбира, ще му помогне да анализира ситуацията. Тя е отличен анализатор. Нейните цели са практични и реални с правилния подход. Ако се омъжи, обикновено не се случва рано и често чрез изчисления. Но често мъжете виждат един ангел в нея.

Тя е прекрасна любовница и майка, интересна партньорка на съпруга си. Сексът я интересува повече от гледна точка на продължаване на рода, отколкото удоволствие. Като правило изглежда добре до средна възраст. Единственият недостатък е нетърпимостта към критиката. Ако някой противоречи на жизненоважните ѝ възгледи, тя веднага го оставя зад борда.

Гледайки красивите и щастливи жени наоколо, трудно е да се каже, че мъжете се възхищават повече на Дева, Водолей и Везни, отколкото на други зодии. Кажете ни в коментарите какво мислите за това и не забравяйте да споделяте интересна информация с приятелите си в социалните мрежи!

 

Източник: За жената