Начало КЛЮКАРНИК Памела Андерсън сама призна истината за нея и Владимир Путин! Мечтата на...

Памела Андерсън сама призна истината за нея и Владимир Путин! Мечтата на милиони мъже каза кратко и ясно, че

107

Памела Андерсън най-накрая разкри имало ли е нещо между нея и Владимир Путин

Памела Андерсън проговори за мъжете в живота си. През леглото на актрисата са минали един куп знаменитости,

някои от които рокаджии, продуценти, а също и политици. Упорито се шушука, че един от тях е президентът на Русия.

Неслучайно актрисата бе разпитана за връзките си Владимир Путин в едно от последните си интервюта.

Звездата на поредицата „Спасители на плажа“ и известно плейбой зайче, за първи път говори за Путин. В предаването „Житейски истории“ на водещия Пиърс Морган, Пам най-накрая открито проговорила за връзката с руския президент Владимир Путин

50-годишната актриса открито говори за връзките си с Путин и за срещата им.

На въпроса на Морган: „Да ти и Владимир Путин някога …?“, Андерсън отговори, че между тях не е имало нищо, но руският президент много искал тя да бъде гост на встъпването му в длъжност. „Покани ме да бъда част от гостите на церемонията. Но аз отказах“, лаконична е звездата.

Пиърс обаче настоя актрисата да определи връзката си с Москва, на което Памела отговори: „Имам чудесни отношения с Русия.“

Първият контакт с Путин е направен след девет години, когато тя го призовава публично да спре да лови китове. По време на интервюто спасителката откровено говори и за връзката си с основателя на Wikileaks Джулиан Асанж, пише „Разкрития.ком“.

„Той е затворник, трудно е по този начин да се поддържа сериозна връзка с някой. Обожавам го. Мисля, че е страхотен и се опитвам да прекарвам колкото се може повече време с него“, разкрива още актрисата.

Памела Андерсън проговори за Владимир Путин

Самата Памела обаче е категорична, че връзката между нея и Джулиан Асанж поне на този етап не е особено сериозна. Актрисата споделя още, че двамата имат чудесни отношения и са приятели. Но за по-сериозна връзка помежду им едва ли може да се говори.