Начало ЗА ДОМА Подредба на дома: Евтини решения за красива кухня

Подредба на дома: Евтини решения за красива кухня

260

Може би нямате пари да замените шкафовете и плочките в кухнята , но това не означава, че не можете малко да я обновите.

С воля, креативност и не много пари, можете значително да разхубавите най-функционалното помещение в апартамента .

Ето нашите предложения за лесни и евтини решения:Покажете произведения на изкуството

Това не е нужно да бъде ценна картина с маслени бои, а някоя сладка снимка , която ви харесва и която се вписва добре с цветовете в кухнята . Една или две малки снимки могат да внесат жизненост и цвят в някое иначе досадно помещение, и от него да се направи много приятно място.

Внесете цветя или плодове

Пролетта носи със себе си изобилие от ароматни и декоративни цветя. Възползвайте се по най-добрия начин и разкрасете своята кухня с малко пари. Плодовете също могат да бъдат отлично украшение. Само ги подредете в стъклени или керамични съдове на видно място.

Нека приборите ви служат за украса

Черпаци, големи вилици и останалите прибори за готвене обикновено имат кука или дупка за окачване. Възползвайте се и поставете една лайсна над печката или работния плот и на нея закачете всички метални и дървени изделия. Това може да изглежда много красиво и в същото време е полезно.

Добавете няколко отворени рафта Сигурно имате ъгъл в кухнята, в който полиците биха паснали идеално. Не е нужно да плащате на майстор, поставянето на рафтове е много просто – помолете съпруга или приятел да ви помогне. А след това подредете цветя, цветни съдове или подправки върху рафтовете.

Организирайте чекмеджетата Колкото по-добре са организирани чекмеджетата, толкова повече неща може да се съберат в тях. А колкото повече неща поставите в чекмеджетата, толкова по-малко ненужни неща ще имате на работния плот, където иначе ще правят бъркотия. Затова обърнете внимание на чекмеджетата и помислете кой е най-добрият начин да ги подредите.

Използвайте красиви стъклени буркани за украса Такива буркани можете да намерите на много достъпни цени, а могат да бъдат и красиви и полезни. В тях можете да сложите всичко – от компоти, брашно, захар, чак до билки или юфка.

Отглеждайте подправки Няколко саксии със свежи подправки и билки като босилек или магданоз ще изглеждат добре в кухнята, а и изобщо не са скъпи. Ако ги поливате редовно, тези растения са много благодарни и повече няма да имате нужда да купувате подправки.

 

Източник: За жената