Начало ВЕСТИ Астрологът на Путин разкодира какво ни чака през март! Някои ще празнуват,...

Астрологът на Путин разкодира какво ни чака през март! Някои ще празнуват, други ще плачат! Най-прецаканите са

93
Сподели

Месец март 2018 година ще бъде благоприятен за повечето от зодиакалните знаци и родените под тях.

Но има и четири зодии, които ще имат проблеми през първия пролетен месец на годината. Това се казва в прогнозата на Павел Глоба, съобщава „Известия“.

Според известния астролог, проблеми ще възникнат за родените под знаците на Лъв, Стрелец, Козирог и Близнаци.  „За да преминат през този сложен период без съществени загуби, Близнаците трябва да си построят план за бъдещето, но стъпил на реални основи, а не на измислени постижения.

Лъвовете пък трябва да помнят, че всеки човек сам си създава настроението и да бъдат оптимисти, въпреки че ще им се струва, че целият свят е срещу тях“, казва Глоба.  Според него, за родените под знака Стрелец проблемен ще е края на месеца, докато в началото всичко ще се развива нормално.

А родените под знака Козирог не трябва да обръщат сериозно внимание на мнението на хората около тях. Но не бива и да пренебрегват моралните норми на своето общество.  Публикуваната преди три месеца цяла прогноза на Павел Глоба за 2018 година като цяло е оптимистична. Той не очаква „апокалиптични събития и страшни трусове“ в света. Но пък посочва ,че ще има увеличаване на черния пиар и засилване на противопоставянето между различните държави.