Начало ВЕСТИ Всички коментират чантите на дамите в политиката, но вижте с какви издуха...

Всички коментират чантите на дамите в политиката, но вижте с какви издуха главите на всички Гинка Върбакова!

84

Чантите в гардероба на Гинка Върбакова струват цяло състояние

Гинка Върбакова, която се представя за новия собственик на ЧЕЗ, е една от най-обсъжданите личности в страната. Естествено, луксозните придобивки на бизнесдамата от Пазарджик будят голям интерес.

Оказа се, че въпреки невзрачната си визия, тя може да се похвали с гардероб, струващ цяло състояние.

Тя е една от малкото българки, които притежават дрехи и аксесоари на световноизвестни дизайнери.

Най-голямата страст на Гинка Върбакова са чантите, разкриват приближени до нея. В гардероба си тя къта чанти на стойност над 200 000 евро.

Бизнесдамата е почитателка на марки като „Прада“, „Люи Вютон“, „Гучи“ и „Ерме“. Много малко нашенки могат да си позволят нещо от колекцията на тези гиганти.

Гинка Върбакова притежава и чанта от крокодилска кожа от колекцията на „Люи Вютон“. Известно е, че цената на тези модели започва от 10 000 евро и достига до 20 000 евро.

Приближени до напористата предприемачка коментират, че поне 2-3 пъти годишно тя отскача до Милано и Париж, за да свери модния си часовник и да си набави модели от последните колекции на любимите си дизайнери.

По време на парламентарното изслушване пред енергийната комисия в парламента новата собственичка на ЧЕЗ се появи с чанта от последната колекция на „Прага“.

Тя беше съчетала шикозния аксесоар с елегантна рокля, която също е част от колекцията на световноизвестен дизайнер.

Часове след това тя имаше среща с депутати от ГЕРБ и отново заложи на дизайнерски тоалети.

За стайлинга на новата собственичка на ЧЕЗ се грижи пловдивски стилист, пише Хот арена.

Гинка Върбакова открито заяви в медиите, че е милионерка. Преди няколко дни тя е била засечена от папараци да шофира Ферари на стойност половин милион евро.