Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур се появява на търга, Ийт къса...

Днес в Сега и завинаги: Нур се появява на търга, Ийт къса бижуто и си тръгва, Елмаз заплашва Иджлял

92
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (06-и март) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги “ Търгът започва. Иджлял иска да купи една картина, но Ийт не е съгласен.

Въпреки това Иджлял я купува. Подготвят Нур за представянето на бижуто. В същия момент тя разбира, че бижуто е на Иджлял Козан. Нур се ядосва, че е влязла в капана на съперницата си.

Нур се появява със малко забавяне на сцената. Иджлял се ядосва, че манекенката иска да я изложи. Ийт става и отива при Нур. Къса бижуто от врата ѝ. Купува го за 100 хиляди лири и си тръгва.

Иджлял го последва. Нур също хуква след него. Иджлял вдига скандал на Ийт, че се е изложила. Нур ги прекъсва. Крещи на Ийт. Иджлял отрича да е планирала капан. Нур се скарва на Ийт. Той отново я упреква, че е виновна. Обръща ѝ гръб и си тръгва. Нур го заплашва, че ако се качи в колата всичко ще свърши. Той на инат го прави. Иджлял се качва при него. Нур плаче и вика, че той е зачеркнал тяхната любов.

Фатих пристига и измъква Нур от ситуацията. Журналистите снимат. Ямур се е замечтала, спомняйки си за целувката с Емин. Джахит влиза в стаята и момичето се стряска. Ямур започва да разказва какво се е случило. Джахит реагира остро. Емин споделя със сестра си за целувката. Ямур казва на Джахит си, че вече е влюбена в Емин. Иджлял праща съобщение, че планът ѝ е успял. Нур е в компанията на Фатих. Обяснява му, че Ийт е знаел цялата истина, но я е обвинявал. Нур казва, че вече е сама и Ийт го няма.

След тази вечер всичко е приключило и тя е сама. От агенцията се обаждат, че има много предложения за нея от клиенти. Скандалът е направил огромна реклама на манекенката. Айтюл казва на дъщеря си, че самата тя се е унизила. Иджлял е щастлива, тъй като за нея всеки миг от вечерта си е струвал. Ийт заявява, че между тях с Нур всичко е свършило. Емин научава за скандала от вестниците. Отива при сестра си. Нур заявява, че Ийт я е уволнил от фирмата. Сега тя ще работи в агенцията.

Нур е ядосана и няма да забрави случая. Елмаз казва на Ийт, че Иджлял е постигнала целите си. Ийт обвинява Нур за раздялата им. Нур и Ийт се засичат пред домовете си. Тя се качва в колата си и тръгва за работа. Ийт също. Иджлял иска сметка от Елмаз. Бременната я заплашва с Фърат. Иджлял се заканва да унищожи Елмаз. В агенцията посрещат Нур като принцеса. Елмаз казва на Ямур, че ако нарани брат ѝ ще я оскубе. Иджлял си изкарва яда от приказките на Елмаз върху Назан. Иджлял започва да настройва Назлъ срещу бременната.

 

Източник:  За Жената