Начало ЗДРАВЕ Само за 14 дни изчистих цялото си тяло от токсини само с...

Само за 14 дни изчистих цялото си тяло от токсини само с 3 ореха на ден, но е много важно да са приготвени по следния начин

98

Това е рецепта, в която на пръв поглед няма нищо странно. Да, изисква се малко повече време, за да се направи, но пък резултата си заслужава

Обновете здравето с помощта на този продукт: уникална рецепта от младостта на нашите предци

 

Рецепта с кълнове – едва ли е нещо ново за повечето любители на здравето от природата.

Ползите от покълналите семена и зърна знаят почти всички хора, които водят здравословен начин на живот .

Доста от тях са вече проверени и са доказали своите лечебни свойства. Например, даже и само ден да карате на покълнали семена и вода, ще увеличите силата на вашето здраве поне сто пъти. И това съвсем не е шега. Покълналите семена са източник на незаменими минерали и витамини, които няма откъде другаде да се набавят.

И ако за покълналите семена са чували повечето от вас, малко са онези, които са наясно с благоприятните ефекти на покълнали орехи.

В рамките на 14 дни вашият енергиен потенциал ще се увеличи многократно. С помощта на рецептата по-долу, бихте могли да изчистите организма от токсини, да забавите процеса на стареене. Тази рецепта е силно препоръчителна за възстановяване на имунната и нервната система. И това е само малка част от предимствата, които ще чувствате след редовна употреба на покълнали орехи.

 

Как да си направите покълнали орехи?

ПОДГОТОВКА

Вземете 1 кг сурови орехи, поставете ги в буркан и ги залейте със студена вода. Водата е нужно да покрива орехите. Поставете на перваза на прозореца в продължение на 14 дни. Не забравяйте да сменяте водата през ден. Рабърквайте внимателно ядките сутрин и вечер. След две седмици, те ще бъдат готови за използване. Дръжте ги в хладилника в същата вода, в която са покълнали.

За да се постигне терапевтичен ефект е доста да използвате до три покълнали ядки два-три пъти на ден. взимат се на гладно.

Покълналите орехи са полезни за почти всички, независимо от възрастта. Внимателно е необходимо да се използват само от хора, които имат проблеми с панкреаса.

 

Източник: За жената