Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за сряда, 7 март-ДЕВА Материална сполука, ОВЕН Плодотворни възможности,...

Дневен хороскоп за сряда, 7 март-ДЕВА Материална сполука, ОВЕН Плодотворни възможности, БЛИЗНАЦИ Успех и реализация

64

Сряда ще бъде активен, но приятен ден. Посветете повече време на близките си, вместо да се ангажирате с други странични хора! Все пак не подценявайте и деловите си ангажименти.

Дневен хороскоп ОВЕН Плодотворни възможности Деловите ви ангажименти не търпят отлагане.

Бъдете максимално концентрирани и не изпускайте шансовете, които ви се откриват. Голяма част от Овните считат,

че постоянно се разминават с успеха и са готови да мислят, че стечението на обстоятелствата винаги ги изправя пред бариери. Не е точно така и не бива да приемате подобно мисловни схеми за верни. Ограничете споровете и наблегнете на активността.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Остри спорове Любознателността ви днес ще ви срещне с подходящите хора и ще получите интересни предложения. Голяма част от представителите на Телец ще водят остри парични спорове днес. За бизнесмените от знака това събитие е сигурно. Не след дълго въпросните разногласия може да се окажат причина за провал на партньорство, което ще сее разпадне. Хубаво е да действате спокойно.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Успех и реализация Обмисляйки детайлите в работата си, ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Голяма част от Близнаците ще се заемат с разрешаване на проблеми възникнали в партньорството, или с преговори целящи сдружение за съвместни усилия в дадено направление. Може да достигнете до положителна развръзка, но трябва да внимавате с точността на изискванията си.

Дневен хороскоп РАК Успех Повечето от вас ще постигнат резултатите, за които се бориха през последните дни. Въпреки, че доста от представителите на зодията ще се сблъскат с проблеми през този ден, сряда е благоприятна и носи късмет на Раците при реализиране на материалните и деловите цели. Трудностите днес за повечето от вас възникват при осъществяването на контакти в обществото.

Дневен хороскоп ЛЪВ Обмисляте важен въпрос Налагат се стратегически покупки свързани със значителни разходи. За доста от Лъвовете сряда е неудобна, защото се налага да вземат важно решение, което засяга кардинален въпрос а мнозина не са готови. Ще обмисляте задълбочено проблема и много от вас ще решат да действат хитро, но по този път едва ли ще успеете да достигнете до целите си. Дневен хороскоп ДЕВА Материална сполука Днес се отдайте на работата си, за да предотвратите нежелани последствия. Денят няма да мине без нервното напрежение при мнозина от Девите, но сряда е благоприятна за реализация в материалната сфера, и за уеднаквяване на възгледите с партньорите от бизнеса ви, както и за разрешаване на неизяснени материални и финансови взаимоотношения.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Владейте нервността си Делови разговор ще повиши претенциите ви към някого или нещо. Успехът не е далеч от представителите на зодията, но както често пъти се случва, и днес повечето от вас са напрегнати и нервни – състояние, което в момента е плод на интензивно протичащи процеси на индивидуализация и стабилизация. Успявате чрез подкрепа на партньори от бизнеса.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Ярка импулсивност Не допускайте определени хора да ви възприемат погрешно. Днес преобладаващата част от Скорпионите са твърде импулсивни, а някои трудно се владеят и щу да влязат в конфронтация с човек от обкръжението. Подобно поведение е безрасъдно! Ще развалите отношенията си задълго. Сряда е благодатна за реализация на материалнитее ви цели.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Притеснителен ден Промяната ще внесе повече светлина в живота ви, не се затваряйте в себе си. През този ден огромна част от Стрелците ще действат активно за реализиране на целите си.Вероятността да осъществите намеренията си е голяма, но и напрежението няма да е малко. Очертават се тайни заговори в партньорството. Възникват кавги, които преминават в открита вражда.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Неудобства Проявената от вас съпричастност и ангажираността ви с проблемите на партньорите ви ще се отрази благотворно на отношенията в екипа ви. Мрачен ден, изпълнен с неудобства, противоречия и засилващи се нервност и раздразнение. Някои изпитват остра болезненост поради това, че са надхитрени и изиграни при сключване на сделка или при провеждане на важни преговори. Не се притеснявайте. Корекцията е допустима.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ Напрегнати и мрачни Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. През този ден противоречиви и напрегнати ще бъдат мнозина от представителите на Водолей. Причините най-често се коренят в личните разочарования относно очаквано развитие на събитията в дадено направление, което за съжаление така и не се е получило. Сряда носи кавги и разправии.

Дневен хороскоп РИБИ Неудобен ден Много важно е да определите приоритетните ви ангажименти. Днес те най-вероятно ще ви донесат добри дивиденти. Преобладаващото мнозинство от Рибите са доста напрегнати и недоволни от развитието на събитията, които постоянно им поднасят разочарования от различно естество. За момента е трудно да действате за преодоляването им, защото наистина не сте в състояние, но те не са неразрешими.

 

Източник: За жената