Начало КЛЮКАРНИК Ексклузивен хороскоп на Алена – за какво да внимават зодиите днес

Ексклузивен хороскоп на Алена – за какво да внимават зодиите днес

70

ОВЕН

 

На работното място не очаквайте помощ от колегите си. Справете се със задачите си сами. Очаквайте новина за предстоящи финансови постъпления, които от месеци ви притесняват.

Не пропускайте възможността да проведете деловите си разговори.  Професионалните ви изяви ще променят коренно живота ви.

 

ТЕЛЕЦ

 

Опитите ви да откриете нова, по-подходяща среда, са породени от желанието ви да се запознаете с хора, които да обогатят живота ви. Очертава се възможност за допълнителна професионална изява. Ако плановете ви са перспективни, а идеите ви носят бързи и стабилни приходи, очаквайте помощ от колегите си.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Опитите ви да надскочите себе си няма да бъдат успешни. Бъдете умерени и търпеливи. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие и изчакайте подходящия миг, за да поставите началото.

 

РАК

 

Постигнете поставената цел като насочите силите си в работа. Не предприемайте необмислени промени, дори и ако сте принудени от обстоятелствата. Докажете на вашите неприятели, че притежавате и положителни качества, ако до този момент сте им показали само отрицателните и сте се хвалили без покритие.

 

ЛЪВ

 

Трудностите са причина да сте депресирани и притеснени, защото са комбинирани с предложения за сериозни, но притесняващи ви инвестиции. Успехът е с вас, ако се занимавате със строителство и продажба на недвижими имоти и имате насрочени огледи. Пристъпете към обсъждане на предварително уговорени търговски сделки.

 

ДЕВА

 

Бъдете отговорни към служебните си задачи. Откажете се от пътуване. Предпазвайте се от ненужни разходи, които ще нарушат финансовата си стабилност. Не се поддавайте на изкушението да предприемете служебни промени. Ако не са обсъдени предварително и с вашите колеги, няма да ви донесат успех, заради липсата на подкрепа.

 

ВЕЗНИ

 

Бъдете скромни в исканията си на работното място. Намерението  да печелите повече от колегите си ще ви създаде неприятели. След като сте засегнали ваш колега за професионалните му качества, защото сте завидели на интелекта му, на всяка цена му поднесете извиненията си, за да не го превърнете във ваш враг.

 

СКОРПИОН

 

Предстои ви активна работа. Неприятности няма да липсват, ако не избегнете критиката към ваши делови партньори. Помогнете на колегите си и без колебание изгладете недоразуменията, възникнали преди време. Прибързаните действия и думи са нежелателни.

 

СТРЕЛЕЦ

 

На работното място успехът е с вас, ако сте заети само с професионалните си задължения. Начинанията са нежелателни, защото са плод на прибързаните ви действия. Не се опитвайте да надминете ваши конкуренти, като надскачате собствените си възможности. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни.

 

КОЗИРОГ

 

Изгладете финансовите разногласия с партньорите си. Предпазвайте се от конфликти. Проведете или поне уговорете  срещи. Не се колебайте да позвъните по телефона на деловите си партньори, ако нямат възможност да се срещнат с вас лично. Разговорите са важни за вашите планове.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Водещ е стремежът ви да постигнете финансова стабилност. Успехът отново ще споходи работещите в сферата на търговията, които имат възможност да спечелят добри пари от успешни продажби. Очаквайте делови предложения за съдружие. Доверете се на партньорите си.

 

РИБИ

 

Отхвърлете най-важните си служебни задължения в този ден и бъдете максимално дейни. Прекалената ви чувствителност към критика е причина за разправии. Не заливайте с яростен гняв колегите си. Не подписвайте прибързано финансови и банкови документи, за да избегнете финансови загуби.

 

Източник: ПИК